THAT FLOWER POWER

 

Olenko ainut kenestä tuntuu, että tämä toukokuu tupsahti tänne niin nopeasti ettei ehtinyt edes hei sanoa?
Ulos lähtiessä sitä ei vain millään mahtaisi uskoa, että ei oikeasti tarvitse talvitakkia ja että on varmasti nähnyt unta koska viime viikolla lenkkipolku näytti ihan erilaiselta. Miten se harmaa polku on yhtäkkiä täynnä sinisiä ja keltaisia kukkia. Kuka superhemuli on ne sinne ehtinyt taikoa?

 

Olen myös aivan varma, että heräsin tänä aamuna vastaleikatun nurmikon tuoksuun ja ruohonleikkurin ääneen. Ajattelin sängyssä itsekseni, että missä ihmeessä tässä lähellä edes oli sitä ruohoa? En oikeasti muista. Pitkä talvi kuittaa liian nopeasti muistot nurmikentistä ja lyhyen kevään perässä juostessa ei ehdi niitä heti uudelleen havainnoida.
Tekisi mieli painaa vuodenaikapausea ja nauttia jokaisesta uudesta ruohokasvista oman aikansa, mutta samalla on niin fiiliksissä että elohopea on kuin pikakaelauksella jo 20 asteen puolella.

Fiilis on kuin kukkamekossa lämpimässä Pariisissa.

 

// Early summer and May came so fast that I didn't even had time to say hello. So weird that still last week my jogging route was gray but now it's full of flowers and green grass. 

 

Dress – Zara
Shoes – Zara
Bag – Chanel
Photos – Kira Kosonen
Location – Paris Musée Galliera