TEDDY IN TALLINN

Niin Tallinna, siellä naapurimaassa ihan lähellä lätäkön toisella puolella. Poikaystäväni kiskoi minut laivalle aamuvarhain, mikä keikkuikin siihen malliin, että vaikka en koskaan kärsi matkapahoinvoinnista, hiipi yllättäen pahoinvointi tähänkin tyttöön ja meni monta tuntia ennen kuin sain ”sisäisen keinumiseni” hallintaan.

 

Maissa saimme nauttia hulvattoman taksikuskin seurasta. Siinä tuli juteltua ummet ja lammet Suomen ja Viron politiikasta ja naurettua kuskin imitaatiotaidoille. Meille kerrottiin mm, että poliitikko joka puoltaessaan tasa-arvoista avioliittolakia oli menettänyt niin monia venäläisten ääniä, että laittoi alkeille tuo ehdotuksen, missä alkoholin myynti tullaan osittain kieltämään Tallinnassa sunnuntaisin. Näin ollen venäläisrouvat olisivat kuulemma mieleissään kun miehet eivät joisi sunnuntaisin ja olisivat taas poliitikon puolella.

Naureskeltiin hieman moiselle ajatuksenkululle piti se nyt paikkaansa tai ei.

 

Muuten päivä kului Tallinna-tavallisesti. Käveltyä tuli niin paljon, että jalkoja alkoi särkeä jopa lenkkareissakin – mistä sain idean levähtää Viruhotellin kauneushoitolassa jalkahoidossa (muistin jostain lukeneeni, että sinne ei välttämättä tarvitse varata aikaa). Naureskelin kuinka klassista Tallinna-turismia, vähän vanhaa kaupunkia, pari ravintolaa, spa-hetki, ja se Virukeskuskin.

 

Kaikki tuo on nähty tässä vuosien varrella jo muutaman kerran, mutta Tallinna vain paranee joka kerralla ja meillä oli aivan ihana päivä. Kohokohtana ehdottomasti lounas Leib Resto & Aed, ravintolassa. Mielettömän hyvä uusi ravintolasuosikki, mikä tarvitsee kai kokonaan oman postuksen osakseen 🙂

 

 

Takki – Zara
Huivi – Acne
Paita – GT
Laukku – Prada
Housut – BikBok
Kengät – Nike
Hanskat – Zara