TALVIKYLÄ & LÄHTÖTUNNELMIA

 

Levin Snow Village talvikylässä oli Game of Thrnoes –teema. Jäinen lohikäärme koreili baarissa ja sinisilmäinen White Walkers pelotteli sänkyjen yläpuolella. Minulle tuli oikeasti yllätyksenä, että näissä huoneissa voi nukkua!
Esim. Sinisilmäörkin alla sviitissä yksi yö maksaa reilu 350euroa ja yö nukutaan lämpömakuupusseissa.
Koska huone on tehty täysin lumesta/jäästä (tekolumesta tosin), ei siinä ole oikeaa ovea, eikä tietenkään mitään vessoja. Vain jääsänky, lumiseinät ja ”jääseinä” ovena. Suihku- ja wc-tilat löytyvät hotellin lämpimältä puolelta, mistä löytyy myös varasuunnitelmana sänkyjä jos kylmässä nukkuminen tuntuukin liian hankalalta.

 

 

Jäätäviä öitä joillekin ehkä luvassa, mutta me kiertelimme vain kylän lumitunneleissa ja ihailimme veistoksia. Tuli ihan ikävä Game of Thronesia. Oli niin hauskaa katsoa sitä  jälkijunassa poikaystävän kanssa kun tuotantokausia oli kasapäin koluttavana.Teimme aina GOT-leirin olkkariin ja istuskelimme tyynykasan keskellä syöden herkkuja.
Vähän samanlaisissa tunnelmissa vietettiin myös eilinen ilta. Viimeinen ilta ennen Australian reissua ja jostain syystä saatiin idea, että loikoillaan vaan tyynykasassa lattialla, juodaan punaviiniä ja syödään kalapuikkoja.
En muista kuinka monta vuotta siitä on kun olen viimeksi syönyt kalapuikkoja, mutta tartarkastikkeen ja ketsupin kanssa ne maistuivat ihan lapsuudelta. Pakko hehkuttaa myös Pirkan bataattiranskalaisia! Kokeilimme niitä ensimmäistä kertaa ja oli yllättävän hyviä. Rapeita ja nopeita valmistaa – tyrkkää vain uuniin ihan pakasteranskalaisten lailla.

Rakastan viettää tällaisia löhöiltoja poikaystäväni kanssa ja ihan sairas ikävä tulee kyllä varmasti reissussa. Löhöiltamaratoneja sitten luvassa kun olen takaisin Suomessa <3

 

Lähtöön on vielä muutama tunti ja pakkailen täällä vielä viimeisiä tavaroita 🙂 Lento on pitkä, joten ehkä kirjoittelen kuulumisia vielä matkan päältä, tai sitten jos uni maittaa koneessa, niin palaillaan Australian Auringon alta 🙂 

 

Menoa voi seurata myös enemmän reaaliajassa Instagramin puolelta @juliatoivola

Kuvat minusta: Kriselda