SUKLAISIA TULIAISIA


 

*Kaupallinen yhteistyö Fazer
 

Mitä te viette tuliaiseksi ulkomaille? Salmiakkia, ruisleipää, muumimukeja, unikko-kuosilla koristettuja patalappuja, Fazerin suklaata?
Näiden tuliais-klassikoiden lisäksi olen vienyt maailmalle mm. Saksia, juustohöyliä, juustoa, sinappia, makkaraa ja jopa ikkunanpesulastan, mutta silti vain yhdellä tuliaisella on matkalaukussa aina vakiopaikkansa, ja vain yhtä tuliaista vaaditaan aina olevan mukana. Se on Fazerin suklaata.

 

Varsinkin Etelä-Afrikassa ystäväni pitävät Fazerin suklaisista tuliaisista ja usein tuonne pallon toiselle puolelle lähtiessäni joudunkin kaupan makeisosastolla miettimään pitkän tovin mitä kaikkea tällä kertaa toisin mukana. Vanhoja klassikoita, uutuusmakuja? Sama valinnanvaikeus pätee vaikka olisin menossa vain mökille, tai mummolaan herkkutuliaisten kera. Yleensä valinta on niin vaikea, että päädyn viemään ihan kaikkea. Vien niin paljon että voin itsekin popsia herkkuja kohteessa, koska uskallanpa väittää että Fazerin herkut maistuvat vieläkin paremmalta kun niitä antaa lahjana. Jos minun pitäisi valita yksi herkutteluhetki ylitse muiden, olisi se ensimmäinen päivä yökylässä ystävän luona. Laukusta puretaan tuliaiset, keitetään kahvit ja istutaan terassille. Syödään ihanan suklaisia herkkuja ja vaihdetaan kuulumisia.

Seuraavalla kerralla tuliaisia valitessa on yksi uutuus jälleen lunastanut paikkansa matkalaukussa. Fazer on nimittäin tuonut kauppoihin nyt kaksi uutuuskeksiä, mitkä sopivat täydellisesti herkutteluhetkiin, tarjottavaksi juhliin tai tuliaisvietäväksi niin maailmalle, kuin kotimaahankin.

Söpöissä 9 keksin pakkauksista löytyy makuina Suklaa Mousse ja Caffé Latte. Keksit on kuorrutettu Fazerin maitosuklaalla. Sisältä löytyy pehmeä suklaamousse tai caffe latte -täyte, ja pohjana rapea kaakaokeksi.
Näistä on todella vaikea pitää näppinsä erossa.

 

Millainen on sinun herkutteluhetkesi?

Kerro siitä MeNaisten ja Fazerin kilpailussa TÄÄLLÄ ja voit voittaa lippuja Fazerin vierailukeskukseen tai herkullisia tuotepalkintoja.