Savotta

Poronkäristystä. Sitähän Ryanin piti saada viimeisenä päivänään.
Valitettavasti vain kaikki ravintolat, missä olisin halunnut poroa Etelä-Afrikkalaisten vieraideni syövän olivat sulkeneet ovensa heinäkuun ajaksi.
Päädyimme sitten minnekäs muuallekaan kuin turistiravintola Savottaan. Eikä sieltä edes saanut käristystä, piti tyytyä poron sisäpaistiin.

Savotassa istuimme ravintolan tunnelmallisella sisäpihalla. Juuri ihanteellinen paikka viettää lämmintä iltaa ja nauttia raikkaasta ilmasta kun edellisenä päivänä ilta oli ehkä venynyt hieman pitkäksi ja olo oli hieman levoton. Tarjoilija vielä vitsaili meidän krapulastamme, Saara tanssi humppaa ja minun pääni oli räjähtää taustalla kovaa soivasta suomimusiikista.

Vaikka olo oli kyllä mukavan kotoisa ja palvelu rentoa, niin ruoka ylsi valitettavasti vain ihan hyvää- tasolle. Eikä ihan hyvää riitä siihen miten paljon annoksistamme pulitimme. Aivan täysin ylihinnoiteltu ravintola, mutta tulipahan sekin testattua.

Alkupalalautanen 22 euroa, lohikeitto 16 euroa, poron sisäpaisti 28 euroa ja olut 8 euroa. Noista numeroista viis, jos olisin saanut ihanan ruokaelämyksen, mutta mielestäni sain vain todella tavallista lohikeittoa ja kalliin laskun.