Rewind – San Diego.

San Diego. Länsirannikolla, paljon isoja rakennuksia, Meksikon rajalla, joten paljon myös meksikolaisia, (miksi en kirjoita Wikipediaa, olisin tosi hyvä siinäkin). silti jotenkin autio verrattuna Losin vilskeeseen. Paikka ei iskostunut sisäiseen karttaani yhtään sen paremmin, kuin Santa Monicakaan. Jälleen kerran ei siis mitään hajua mistään. Paitsi siitä missä baarit olivat. Gaslap kadulla.

Ja siellä oltiin myös me. Jotenkin ihmeen kaupalla onnistuimme juhlimaan hyvin paljon tällä etapilla. Syytän niitä syntymäpäiviäni.

Olimme karaokebaareissa, pikku kuppiloissa, kattoterasseilla, yökerhoissa ja intiaaniheimon täyttämässä Hard Rock Cafessa. Joka päivä oli jotain ja viikonloppuna paljon nuoria opiskelijoita jokapuolella.

Tämän viihteen ohella mainittavan arvoista muuta tekemistä oli kivat Premium outlet kaupat, La Jolla alue (George’s ravintola, suosittelen!) ja Taco Bell (mikä nyt ei varsinaisesti liity San Diegoon mitenkään, mutta siellä me ensimmäsitä kertaa Taco Belliin tutustuimme). Tämä pikaravintola pitää saada suomeen. Huomaatteko, miten paljon järkevää tekemistä siis kehitimme siellä ollessamme? Olisin halunnut mennä eläintarhaan ja kierrellä rantoja, mutta hyvä lyödä näin jälkikäteen päätä seinään.

Hotellimme W oli mukava, mutta ihmeellistä säätöä alusta loppuun. Parkkipaikastakin veloittivat 36$ yö. Lähtöpäivänämme tosin hieman valitimme.. no kaikesta ja saimme internetin ja parkkijutut ilmaiseksi. Hitsi, olisi pitänyt tietää, niin autohan olisi joka yö ollut siellä. Olisin säästynyt parkkisakoilta, mitä en osaa maksaa.

Pariin otteeseen Diego matkallamme vietimme aikaa myös Laguna Beachilla, minkä kauneutta taisinkin jo kehua paikan päältä. Siellä paistoi aurinko, kun muualla ei ja kaikkialla oli niin vihreää. Ihan hassu paikka. Olo oli kuin pikku kylässä jossain toisessa maailmassa.

Lisää San Diegosta löytyy Jannan sivuilta, huomasin juuri, että myös hyvin samanlaista juttua. No, meillä tuppaa toimimaan nämä päät vähän samalla tavalla välillä. Minä lähden nyt tarpomaan tuonne kaupungille päin. Heippa ja kivaa viikonloppua 🙂