PURPLE RAIN
Tiesittekö että ihan ensimmäisen blogini nimi oli Purple Rain. Nimetty Princen lempikappaleeni mukaan. Sen jälkeen se taisi olla Oceanchild (Beatlesin Julia kappaleen mukaan), Mistä lyheni huonona ideana Oc Juliaksi, ja koska se taas yllättäen yhdistettiin Oc:n täydellisiin naisiin, vaihdoin lopulta nimen kokonaan omakseni.

Vaikka hieman hämmentäviä nimivaihdoksia täällä ollaankin koettu, niin muistan joskus verranneeni blogissani, etten sentään vaihdellut nimeäni  yhtä oudosti kuin herra Price itse mm; Prince, The Artist Formerly Known As Prince, TAFKAP, The Artist, Ƭ̵̬̊ Symbol, His Royal Badness, The Purple One.
 

Sain tietää Princen eilen menehtyneen, kun etsin puhelinta autostani. Siellä se oli ollut piilossa jo pari tuntia istuimen ja keskikonsolin välissä. Selasin nopeasti Facebookin läpi ja piti tarkistaa kolmelta eri uutissivulta oliko RIP Prince -statukset oikeasti totta. Hemmetti, oli ne. Käynnistin auton, laitoin Purple Rainin täysiä soimaan, kuuntelin täydet 8.42 minuuttia. Nousin autosta, menin takaisin kotiin siivoamaan ja mietin vain – Purple Rain blogin nimenä ei ehkä alunperinkään ollut edes niin huono idea.

 

Jacket – PrimeBoots
Skirt & top set – H&M
Shoes – Zara
Bag – Chanel
Sunglasses – Love Moschino x Specsavers
Photos: Kira Kosonen

 

// Did you know, that my first blog name was Purple Rain. Named after my favorite Prince song.
After that I changed it several times but ended up just to use my own name. 

In that time, It may been a little confusing, but I always said that Prince also was very confusing changing his name to symbols etc.

I was in the car yesterday looking for my phone when I found out that Prince is dead. 
Annoyed that all the Facebook RIP Prince – statuses were true I start the car, played Purple Rain song, listened through the whole song and went back home to clean.
While cleaning I thought – maybe Purple Rain as a name of the blog wasn’t even that bad idea.