PIKKUMUSTAN PELASTAJA

Kaupallinen yhteistyö: Norlyn

 

Kuulostaako tämä tutulta? Lähdet ulos uusissa upeissa koroissa ja ihanassa pikkumustassa, mutta jo ensiaskelmilla kengät hiertääkin jalkoja, juhlissa mahasi päättääkin leikkiä turvotuksissaan ilmapalloa ja sukkahousuihinkin on ilmestynyt kuin tyhjästä silmäpakoja. Tekisi mieli lopettaa ilta heti alkuunsa. Potkaista kengät jalasta ja piiloutua viltin alle mahdollisimman löysissä vaatteissa.

Minulle ainakin on käynyt näin – jopa lukuisia kertoja. Siksi lähes poikkeuksetta turvaudun illanvietossa näihin kahteen: luottokenkiin ja muotoileviin sukkahousuihin.
Ei siis niitä korkeimpia korkoja, vaan hyväksi todetut tanssikengät jalassa ja lemppari sukkahousut mitkä pitävät pikkumustan alla “paketin kasassa”.

Viimeksi kun olin ulkona oli olo niin mukava, että hyvä kun huomasin korkoja tai sukkahousuja. Norlyn Premiumin laadukkaasta uutuussarjasta löytyy uudet suosikkini – muotoilevat Premiun Control 20 denierin mustat sukkahousut. Ne silottavat kivasti vatsaa ja pakaroita, ja lantiokin pääsee ihan uusiin muotoihinsa. Sukkikset ovat ihanan napakat, mutta silti niin mukavat, että tuntuvat kuin toiselta iholta.

Iso plussa myös siitä, että Norlynin tuotteita on saatavilla laajalti päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Jos tulee vaikka extempore-ilta niin lähikaupasta löytyy aika varmasti näitä pikkumustan parhaita kavereita.

 

 

Mitkä sukkikset on Norlynin valikoimasta teidän illan pelastajat?
Jos kiinnostaa lukea lisää sukkahousuista, niin kirjoittelin edellisessä Norlyn postauksessa myös ihonvärisistä sukkiksista sekä niiden pesu- ja säilytysohjeita.