Peach maxi | i’m home

 

Nyt ollaan jo kotona. Tässä sohvalla, teemuki kourassa, tietokone sylissä selailen Lagosin kuvia.
Olo on aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta virkeä ja päällimmäisenä mielessä vain se, miten pikku lomamme Lagosissa oli ihan mielettömän mukava.

 

 

Kaikki matkathan ovat aina hieman erilaisia ja upeita kokemuksia, mutta tämä jää varmasti muistoihin jo siinä mielessä erikoisena, että se oma villa vaan oli niin huikea, isolla porukalla oli ihanaa lomailla ja kaikki oli niin rentoa.

Muutama ekstrapäivä olisikin ollut vielä erittäin tervetullut, mutta kalenteri kertoo että pitää lähteä.
Enkä varmaan ehdi purkaa edes matkalaukkua, nimittäin ylihuomenna on jo oltava taas Helsinki-Vantaalla. Kohteena Kööpenhamina.

Sitäkin tosin odotan jo innolla – mukana kivoja blogikollegoja ja Britney Spearsin Changelle suunnitteleman alusvaatemalliston Euroopan lanseeraustilaisuutta.
Jäämme Kiran kanssa vielä yhdeksi ylimääräiseksi yöksi. Tämä on ensimmäinen kertani Köpiksessä, joten on kiva nähdä vähän enemmän kaupunkia.

 

 

Mutta nyt tee on juotu ja sauna alkaa olla lämmin. Tämä kylmä ilma ja voimakas viima tunkeutui heti laskeuduttuamme luihin ja ytimiin ja olen vieläkin ihan jäässä. Iso kiitos saunallemme, että olet erityisesti tänään tässä asunnossa.

Palataan siis huomenna kattavamman Lagos postauksen kanssa 🙂

 

 

   

Toppi & Mekko – Zara // Aurinkolasit – LeSpecs // Laukku – Céline
                                         
                                                           Kuvat – Eevi