PATUKKAMYSTEERI!

Kerrostalomme hississä on Fami-patukan tyhjä paperi.
Se ei ole tipahtanut lattialle, eikä se ole vahinko. Se on siellä nimittäin joka kerta kun hissiin menen ja usein vaihtelevasti eri paikassa. On ollut jo kuukausia. Katossa, seinässä, peilissä. Jos sen ottaa pois, seuraavana päivänä on sen tilalla uusi.

Miksi? Miksi hississä? Miksi juuri Fami-patukka? Kenen laittamana?

En tiedä, mutta en halua antaa sen häiritäkään. Jos antaisin sen häiritä, voisi hissiasukas herra Fami-patukkapaperi käydä hermoilleni. Miltei jopa kidutusmenetelmästä.
Vähemmästäkin sekoaa.

En usko, että Fami-patukkaa äärettömiä määriä mussuttava henkilö on lapsi. Lapsi ei ylettyisi laittamaan sitä katonrajaan – missä se esimerkiksi tänään koreili.
Fami-patukkakaveri on todennäköisemmin aikuinen ja minulla on epäilykseni, että miespuolinen sellainen.

 

En muuten ole talomme ainoa asiaa kummasteleva. Olen käynyt siitä useita keskusteluja naapureiden kanssa melkein aina kun olemme kaikki hissiin samaan aikaan sattuneet; Minä, naapuri ja Fami-patukkapaperi.  
Monet kertovat korjaavansa papereita roskiin, toiset toteavat, että ”ei ainakaan heidän lastensa kepposia”.
Minä en koskaan koske paperiin. Päinvastoin minua houkuttaisi jopa antaa sille kaveri. Kilpaileva paperi voisi hyvinkin olla Fazerin pähkinäsuklaapatukan sininen paperi.

Suuttuisikohan Famikaveri jos yksi päivä hississä olisikin toinen suklaapatukkapaperi?
Itse asiassa miksi en yllyttäisi vaikka alakerran Keijoakin mukaan omalla Mars-patukkapaperillaan? Voisimme kaikki kilpaa koristella hissikopperoamme kaikenmaailman karkkipapereilla.
Ehkä siitä tulisi lopulta niin hieno, että päätyisi paikallisuutisiin ja Kiasmaan koko hissi!
Mitä mieltä Fami-patukkamies olisi siitä?

 

 

Missään postauksessa ei muuten kenenkään blogihistoriassa ole varmana lausuttu näin montaa kertaa Fami-patukkaa. Ehkä hissimysteerin perimmäinen tarkoitus olikin markkinointikikka ja nyt siinä on ainakin jonkin verran onnistuttu.  
Himputti, ehkä asia häiritseekin itseäni enemmän kuin luulinkaan! 

 

 

Takki – Zara
Paita – Only
Pipo – Mysteeri minullekin
Aurinkolasit – RayBan
Housut – BikBok Super flex
Laukku – Céline
Kengät – HM 


Kuvat: Eevi