PARTY

Ei ehkä mitään cocktailjuhlia, helmikoruja ja paljettihelmaa, vaan viime lauantain Adams ja BigChips –bileet, ja loska kinkerit ovat hieman rennomman henkiset sain mielestäni ihan hyvin pukeutua oversize t-paitaan ja nahkahameeseen.  

Juhlakansaa Adamsissa oli paljon ja ilta todella lämmin. Yläkerrasta sai kipittää vähän väliä ulos asti vilvoittelemaan, mutta se oli itse asiassa todella rauhoittavaa. Hengittää raikasta ilmaa ja istua siinä portailla hetki lämpimässä kesäyössä jutellen ystävien kanssa. Ja kun oli aika taas kivuta takaisin meiningin keskelle oli tunnelma niin katossa, että väkisinkin piti alkaa tanssimaan (mitä teen suomessa baareissa yllättävän harvoin). Siellä minä svengasin kuin hirvi konsanaan.
Oli kyllä mielettömän hauska lauantai ja huomasi, että moni muukin tunsi samoin. Suomi oli voittanut lätkämatsin, Real Madrid mestarien liigan ja ulkona oli yölläkin reippaasti yli kaksikymmentä astetta.
Vielä aamuyöstä näin kadut täynnä ihmisiä, jopa hevoskärrynkin meni ohitse? Ja joku poika miltei ilkosillaan heitteli iloisena vaatteitaan.
Railakasta, mutta toisaalta onneksi tämä viikonloppu on kaukana siitä. Kotisohva on välillä myös niin kiva. 
 

T-paita – Givenchy
Nahkahame – TopShop
Kengät – Zara
Laukku – Givenchy