PARAS LAHJA

 

Olen nykyään kunnon spa-haaveilija. Unelmoin lakkaamatta muhkeista kylpytakeista, hieronnoista ja poreista. Eteeristen öljyjen tuoksusta ja totaalisesta rentoutumisesta delfiinin laulun soidessa jossain taustalla. Tuntuu etten osaa rentoutua enää kovin helposti ja tarvitsen siihen enemmän ja enemmän apukeinoa. Silti, todella harvoin saan aikaiseksi toteuttaa näitä haaveita – mistään hoidoista puhumattakaan.

Kunnes nyt. Reilun viikon sisällä olen onnistunut pulahtamaan Tallinnan Hiltonin, Haikon kartanon ja viimeisimpänä Långviikin altaissa ja höyrysaunoissa.
Enemmän kuin kokonaisena vuonna tai jopa kahtena yhteensä.

 

Älkää siis kummastelko näitä kylpyläpainotteisia kuvia. Vaikka kuinka haluaisinkin, niin tämä ei valitettavasti ole ihan normaalia arkea. Hoidoissa en ole vieläkään päässyt käymään, mutta on ollut mieletöntä luksusta viettää kylpytakkihetkiä allasosastolla. Viimeisempänä tapauksena sunnuntainen tyttöjenpäivä Jekun ja Kiran kanssa Långvikissa. Ehkä paras sunnuntai todella pitkään aikaan.
Meillä oli niin hauskaa, että naamaan sattui kun sai nauraa suupielet korvissa. Meillä oli myös niin hyvät saunakeskustelut, että meinasimme pökertyä kun emme tajunneet ajankulua.
Ja meillä oli niin hyvä extempore dinneri Långvikin oman ravintolan ollessa kiinni ja toisen vaihtoehdon Sushibarin ollessa tupaten täynnä, että päädyimme tosiaan meikittä trikoissa ja tukat märkinä syömään 6 ruokalajin maistelumenun Gaijiniin.
(Onneksi saimme istua siellä nurkassa sohvapöydän äärellä).

 

Tämä sunnuntai oli itse asiassa Kiralta ja minulta syntymäpäivälahja Jekulle ja taisimme siinä todella onnistua. Sen lisäksi, että lahja oli Jekulle todella mieluisa, tuntui että me saimme itse myös ihan yhtä lailla mitä parhaimman lahjan. Onko yllättävää, että jokin näissä naurukohtauksissa, terapiakesusteluissa, saunanlauteissa ja vielä mielettömän hyvässä Gaijinin menussa oli lopulta rentouttavampaa kuin mitään hierontahoidot yhteensä.

 

Tuli illan päätteeksi niin kiitollinen olo näistä tytöistä ja muistakin ystävistä mitä on elämässä. Suosittelen ehdottomasti lahjana ystävälle antamaan hierontalahjakortin sijasta kokonaisen hemmottelupäivän. Brunssi, spa-seikkailuja, illallinen ja yhteistä aikaa <3

 

//Lose track of time catching up with girls on a Spa Day. Best birthday present to your friends <3

 

 

Pictures: Mariannan at Hilton Tallinn Park Hotel spa