Pantene-ilta

Minä olen niin fiksu. Olen aina luullut että mm. värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet koskevat suurinpiirtein vain blondattuja tai punaiseksi värjättyjä kutreja. Että tuotteiden tarkoitus on säilyttää väri mahdollisimman vahvana ja että nehän eivät tähän pehkoon paljoa auta. Olen myös elänyt uskossa, että tupeeraaminen on pahinta mitä hiuksille voi tehdä, hiuslakkaa kannattaa aina käyttää vahvinta mahdollista, muuten se ei todellakaan pysy ja että syväpuhdistavan shampoon kanssa kannattaa lotrata usein.

Näille ja monille muille omille ”faktoilleni” sain oikaisun Pantenen minulle ja ystävilleni järjestämässä illassa. Ilta oli osa Indiedaysin ja Pantenen kampanjaa, missä olin mukana ja meitä hemmoteltiin kotonani hiusstylistien tekemillä kampauksilla, ruualla, juomalla ja avartavalla tuoteselostuksella.

Opin tosiaan edellämainituista sen, että ei se tupeeraus päätä kaada, syväpuhdistava shampoo riittää ihan muutamalle kerralle kuukaudessa, ei kannata käyttää vahvinta lakkaa kuin vain kampauksen pinnalle vain vähän silottamaan kampausta ja värjättyjen hiusten tuotteet ovatkin juuri minun tukalleni tarkoitettu.
(Värjäys poistaa hiuksista jonkun vedenpitävän pinnan ja tämä takia ne ovat sitten alttiimmat vahingoittumiselle, mikä voi johtaa hiusten katkeiluun ja hiusvärin nopeampaan haalistumiseen. Värjätyille tarkoitetut tuotteet auttavat palauttamaan hiuksiin takaisin tätä vedenpitävää pintaa jne. Näin pienenä väli-infona).
Oli ihanaa päästä pommittamaan ammattilaista kysymyksillään ja saada aika monta ahaa- elämystä pienen hetken sisään.

Mutta, palataanpa takaisin alkuiltaan. Ennen kuin ystäväni ja stylistit saapuivat, saapui ruokalähetys stockan herkusta ja Pantenen tuotekasseja lähettipalvelun kautta. Olin niin innoissani ottamassa kokoajan kaikkea kivaa ovelta vastaan, että tuntui kun joulupukille availisi pitkin päivää oveaan. Lähetit on käteviä.

Olin saanut myös esittää toivomuksia ruoka-ja juomapuolelle ja sieltähän tuli sitten täysin toivomuksieni mukaan ihania valkoviinejä, luomuskumppaa, salaatteja ja tapasleipiä. Tuotekasseissa puolestaan oli runsaasti pantenen uutuustuotteita ja minun ilokseni monen monta lakkapulloa!

Stylistit olivat todella mukavia ja loihtivat tunnissa minulle ja neljälle ystävälleni kaikille mahtavat kampaukset. Eniten nähtiin kuohkeaa kiharaa, mutta saatiin me yksi lettinutturakin ja minulle söpö ”ranskalainen maalaistyttö”- kampaus. Niinkuin he sitä nimittivät.

Tässä illan filmirullaa.

 

Ilta järjestettiin perjantaina, joten olen jo muutaman päivän ajan päässyt saamieni tuotteiden kimppuun. Eniten tykkään Heat Defense Gloss Spray, (kiiltoa tuova kuumuudelta suojaava hiuksiin jätettävä suihke) sekä tietysti Smooth & Sleek -hiuskiinne (säilyttää kampauksen kuohkeana, suojaa hiuksia kosteudelta, antaa pitkäkestoista pitoa, mutta on helppo harjata pois).

Olen luottavaisin mielin näiden kanssa, varsinkin sen jälkeen kun kuulin, että tätä uutta Pantene Pro V – tuotesarjaa kuulemma edelsi seitsemän vuoden tutkimustyö (hiusten rakenteen analysoinnissa on käytetty Nasan avaruusteknologiaa) ja pieni lähes 20 000 naisen joukkio ympäri maailmaa on ollut mukana tuotteita testailemassa. Että ei ole voinut mennä ihan mönkään.