Päivä BikBokissa ja pieni arvonta

Muistatteko kun kerroin että lähden hyppelemään Itäkeskuksen liikkeeseen Indiedaysin ja BikBokin kampanjaan osallistuneena?
Että olen siellä höpöttelemässä lukijoiden kanssa ja stailausapuna tuon 400euron lahjakortin voittajalle.

Se päivä oli mukava. Kiitos kaikille jotka tulivat sanomaan moi ja erityisesti niille jotka jäivät jutteleman pidemmäksi aikaa.

Voittaja oli herttainen tyttö Porvoosta ja antoi minulle vapauden ehdotella asukokonaisuuksia ja kiikuttaa kasoittain vaatteita sovituskoppiin ja pois – kuitenkin osaten myös sanoa suoraan jos jokin ei häntä miellyttänyt ja pysytellä omalla mukavuusalueellaan järkevästi. Tunti meillä siinä vierähti ja saatiin mielestäni hyviä kokonaisuuksia kasaan. Lahjakortista säästyi vielä hyvä osa myöhemmällekin ja toivottavasti voittaja lähti tyytyväisenä BikBok kassien kanssa kotiin.

Minäkin lähdin myös hieman pienemmän BikBk kassin kanssa tyytyväisenä kotiin ja nyt olisi mahdollisuus kolmen teistä tehdä samoin, nimittäin saan arpoa teille kolme 50€ BikBokin lahjakorttia.
Pienimuotoinen arvontani menisi näin; Kerro kommenttiboksissa mikä on parhain hankintasi BikBokista, ja/tai mitä sieltä pitäisi vielä ehdottomasti saada ja osallistut arvontaan. (muista täyttää sähköpostikenttä). Arvonta päättyy torstaina 28.3 klo 23.59.

Onnea!