NYT KUN KERRAN TÄÄLLÄ OLLAAN

 

Nyt kun kerran täällä ollaan, on mitä parhain lause matkustaessa. Sehän oikeuttaa lähes kaikkeen. Mene ja tee, koe ja näe, hulluttele, tuhlaa, herkuttele, juhli, tai joogaa.
Nyt kun täällä kerran ollaan.

No, nyt kun kerran täällä oltiin niin pitihän sitä myös hieman tosiaan juhlia. New Yorkissa asuva ystävämme oli varannut meille pöydän La Esquina ravintolasta. Suosittuun ravintolaan mennään pienen tacokojun kautta, rappuset alas ja keittiön läpi. Tunnelmallinen ravintolassa tarjoillaan meksikolaista ruokaa, mutta nyt kun kerran täällä oltiin, niin pitihän meidän myös juoda muutamat drinkit ja oluet listalta.

 

Niistä innostuneina jatkoimme iltaa vielä toiseen paikkaan. Nyt kun kerran täällä ollaan, niin pitäähän sitä vähän tanssia. Kävimme jossain yökerhossa, minkä nimeä en tietenkään muista ja missä oli superhauskaa, mutta nyt kun kerran täällä oltiin niin eihän sekään riittänyt, vaan piti vielä viereinenkin yökerho tsekata.
Tanssittuamme yön pikkutunneille asti kahdessa yökerhossa, oli meistä loistava idea jatkaa iltaa vielä ystävämme luona. Ei mennä ihan vielä nukkumaan, nyt kun kerran täällä ollaan.

En yleensä tykkään käydä ulkomailla yökerhoissa, mutta tämä ilta oli hauska <3

 

 

Dress – Nelly (HERE*)
Shoes – Nelly (HERE*)
Bag – Chanel

Photos: Kira Kosonen