no mexicano?

Ai, että miten minua nauratti.
Eerikinkadulla on melko uusi ravintola Bueblo. Niin perhanan suosittu kuppila, että se vaati meiltä kolme yritystä mahtua sisään syömään.

Ruuhka kertoo jo varmasti sen, että ravintola on todella paljon kehuttu. Kuulen aina samat hehkutukset "halpa, hyvää ruokaa, aito meksikolainen kokki, kastikkeista tortilloihin kaikki itse tehtyä!" En siis halunnut luovuttaa ja eräs kaunis päivä yllätykseksemme mahduimmekin lounaalle. Odotukset olivat korkealla ja lounaslista näytti eksoottiselta suklaa-chilikastike vaihtoehtoineen.

Tässä vaiheessa on hyvä varoittaa kaikkia, että en ole meksikolaisen ruoan ylin ystävä. Mieltymykseni rajoittuvat perus tortilloihin, en siis tiedä mitä höpisen, mutta ajattelin että tämä paikka olisi viimeistään käännyttänyt minut-  toisin kävi.
En tiedä kehtaanko edes kirjoittaa mielipidettäni, koska en tästä ruoasta mitään tiedä ja mielipiteeni on niin eriävä suuren massan kanssa, että kohta minua heitellään pikkukivillä tuolla kadulla. Jokatapauksessa pakko kertoa olevani niinkin eriskummallinen, että en pitänyt ruoastani. Kaikki muu oli kohdallaan. Palvelu erinomaista, 8 eurolla sai salaattia ja alkukeittoa, pääruoka oli riittoisa ja kahvikin kuului laskuun. Tomaattikeitto oli hyvää, mutta pääruoastani jätin lautaselle yli puolet, jopa Laurikin jätti, joten en ole yksin kivitettävänä.

Koska olen sitä mieltä, että mitään ei pidä tuomita yhden kerran perusteella, pakotan itseni tänne vielä uudestaan (en tosin lounasaikaan) ja toivottavasti palaan suosituksien kera.
 

 

 

 

Onko muilla kokemuksia? Olenko tosiaan niin huono meksikolainen, vai satuimmeko vain vääränä päivänä syömään?

 

 

 

 

 

 

 

Menin myös hajottamaan gt:n ihanan perhossormukseni (siis ihan varmasti meksikolainen ruoka voi turvottaa sormia?) Joten ostin suruuni tämän lohdutussormuksen.