NIIN KUJALLA

 

En ehkä päässyt näkemään Helsinki Fashion Weekin muotinäytöksiä, mutta sainpahan kiinni näistä pikkuhiljaa laskevasta auringonsäteistä Suomenlinnan kujalla.

Ja sinnepä taisin kuuluakin, nimittäin aivan kujalla oltiin tuo koko päivä.
Ensin jäätiin lautasta liian aikaisin ja päädyttiin Kuningassaareen. Oltiin niin uppouduttu juttelemaan, että käveltiin vain ihmismassan perässä. Oltaisiin kävelty varmaan suoraan laiturilta mereenkin, jos joku sen olisi meitä ennen tehnyt. Sen sijaan käveltiin laumaeläiminä väärän saaren miltei päätyyn, kunnes huomattiin ettei tämä nyt ihan suokilta ja muotitapahtumalta näytä.

Sitten odoteltiinkin puoli tuntia uutta lauttaa ja Suomenlinnaan päädyttyämme lähdettiin täysin väärään suuntaan. Tarvottiin helteessä hiekka vain pöllyten luultavasti puoli tuntia taas ihan päin mäntyä – oikeasta kohteesta koko ajan vain poispäin.

Tulipahan koluttua Suomenlinna! En nähnyt juuri mitään opaskylttiä tapahtumaan päin, en saanut sähköpostikutsua auki ja varsinkin noustessamme saarelle joltain pikkulaiturilta oli saariseikkaillu meille jo niin valmiiksi pedattu.

Ehkä olisi pitänyt katsoa tapahtuman sivuja ja saaren omia kylttejä hieman aikaisemmin niin oltaisiin ehditty paikalle näkemään muutakin kuin tyhjiä laseja keräilevät siivoojat.
Hieman nauratti, mutta tulipahan käveltyä ainakin kunnon lenkki kauniissa maisemissa! Ensi vuonna mukana kartta, navigaattori ja savumerkit. 

 

Shirt – GinaTricot
Pleated skirt – Zara (similar HERE*)
Shoes – Adidas (HERE*)
Bag – Chanel
Sunglasses – Céline

Photos: Mona Salminen