Nettikauppaa ja alekoodeja.

Pitikin sitten pitkästä aikaa kuluttaa oikein tuntitolkulla aikaa nettikaupoissa. ihan kuin otten kiinni sen kaiken menetetyn ajan, mitä lomallani en ole ehtinyt siellä hukata.
Yleensä juuri tämä vuodenaika on vielä se milloin mikään ei kolahda- viimeiset alejämät tai ne tylsimmät kevätuutuudet.

Niinhän sitä taas luuli.
Tässä siis kasapäin löytöjä juurikin niistä alejämistä ja uutuuksista:

Jos joku inhoaa näitä nettikauppakollaaseja, niin suosittelen lämpimästi skippaamaan koko postauksen. Ei siellä lopussakaan ole mitään järkevää sanottavaa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos jotain pakko olisi valita, niin Zaran musta hame ja laukut. Hm:n nahkatakit. Asosksen viimeinen mekko johonkin juhlaan, mitä ei ole tiedossa lähimaillakaan ja Nellyltä topit,bikinit ja kukkamekko, kiitos.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17892302)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

Spartoon alekoodit tupsahtivat myös aamulla virtuaaliseen postiluukkuuni, joten ajattelin laittaa ne tähän samaan syssyyn, jos jollain on käyttöä uusille popoille. Itse tilasin viime alekoodeilla UGGit ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

 

 

 

SPTJAN1:10% alennus yli 60€ ostoksista.
SPTJAN15:15% alennus yli 100€ ostoksista.
SPTJAN2: 20% alennus yli 150€ ostoksista.
Alennuskoodeja ei voida yhdistää muihin alennuksiin.Kaikki koodit ovat voimassa 31.1.2012 saakka.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20179900)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');