Nespresso Umilk

*tuote saatu blogin kautta

  

Sanoin jonkin aikaa sitten, etten enää juo aamuisin kahvia. Ihmettelin kyllä itsekin miksi, minähän pidän aamukahvistani,
Pienen aivojumpan jälkeen keksin syyn; Kahvikone. Etelä-Afrikassa ystävilläni oli Nespresson kapselikone maidonvaahdottimella ja sitä minä siellä litkinkin pitkälle päivään. Kaikkia erilaisia ihania kahvimakuja ja vielä niissä maisemissa. Ei paha ollenkaan.

Kun tulin kotiin näkymät olivat harmaalle kadulle ja kupissa jotain todella oudon makuista litkua. Omistin Pauligin Cupsolo -koneen ja se riittikin minulle ihan kohtalaisesti siihen asti, kunnes säin käsiini kuppikaupalla jotain mihin kai verrata.

No joo, olen kai aika tarkka kahvistani ja vaikka Paulig varmasti ihan hyvä onkin, se ei ehkä ole  vain ihan minun kahvikoneeni.

Minun koneeni on Nespresso ja olen aivan innoissani kun minulta nyt sellainen vihdoin löytyy.
Huono puoli on se, että kahvia menee paljon enemmän kuin ennen, mutta hyvä puoli on se että se on hyvää ja näppärästi valmis. Omistamassani Umilk koneessa on maidonvaahdotin, mikä vaahdottaa maidon, samalla kun kone lävistää kapselin ja tekee sille siellä jossain uumenissa ties mitä taikojaan.
 

 

 

Muutaman viikon Umilk testailuja takana, voin todeta että se on todella simppeli ja helppo kahvikaveri. Yleensä vaahdotan maidon ensin ja kaadan sitä lasiin melkein puoleen väliin, minkä jälkeen vasta kapseli koneeseen ja kahvi päälle. Näin saan kolme eriväristä kerrosta lasiini ja ihailenhan vieläkin tuota näkymää. Kävin jopa Stockmannilta ostamassa ihan näitä aamun juhlahetkiäni varten pitkät lusikat, millä kolmikerroksisen kahvikauneuteni sitten sekoitan kun raaskin.
 

 

 

No, ei siitä kahvin ulkonäöstä ehkä sen enempää. Maku on myös mitä mainioin. Sitten kun sen oman löytää. Onneksi koneen mukana tulee kymmenen kapselin testipaketti, niin pääsee nopeasti sen oman maun jäljille. Usein Nesperesso kapselit ovatkin onnistuneet yllättämään minut. Luulin, että kaikki suklaamaut veisivät minun mukini paikan, mutta pidänkin ehkä hieman vahvemmista mauista kun taas esim. tummasuklaa ei ole yhtään makuuni.

Tosin tällä hetkellä juon vaniljanmakuista kahvia mantelimaitovaahdolla, päällä ripaus kanelia. Oi nam. Ehkä tämänhetkinen suosikkini.
 


 

Jos teillä on Nespressokone, niin mikä kapseli on eniten teidän makuunne?