Muotiviikkojen pikasuihku

Tukholman muotiviikkojen toisen päivän yhtä yllättävän vaalea asu ei saanut avaruushiekkaa helmoihin, mutta pientä sähläystä sai tämäkin päivä silti osakseen.

Ajattelin nimittäin näppäränä tyttönä käydä vielä pikasuihkussa ennen Zalandon illallista. Koko päivän kaupungilla juosseena, ei tietenkään tullut mieleen käydä suihkussa ennen laittautumista, vaan sen jälkeen. Naama nätisti puuteroituna ja tukka ilmavilla kiharoilla varustettuna hyppäsin suihkukaappiin nopealle vartalopesulle. Säilyyhän ne hiukset kuivana ja naamakin ihan kunnossa, jos sitä vain vähän käsisuihkulla suihkuttelee jotain jalkoja..

Edelleen ihan hyvä idea, mutta siinä vaiheessa kun laitan käsisuihkun paikoilleen ja väännän hanan kiinni, tajuan juuri avanneeni monsuunisade/sademetsä höyry/tupla leveän painepesusuihkun katosta päälle, eikä se pikasuihku enää todellakaan tuntunut niin hyvältä idealta.

Vettä tuli puuteroituun nenään ja kiharapilveen kuin saavista ja aivan jääkylmänä. Illalliselle lähtöön viisi minuuttia.

Eipä siinä. Näytin ehkä siltä, että olin juuri noussut kaivosta, mutta minkäs teet. Märkä tukka nopeasti nutturalle ja naamasta vedet (ja puolet meikistä) pyyhkeeseen.
Lähdinpähän illalliselle ainakin kirjaimellisesti suihkunraikkaana.
 

 

                                                       Ei kannata luottaa modernien suihkujen hanoihin. 

 

Paita Gt // Mekko BikBok // Kengät Adidas // Aurinkolasit Dior // Laukku Celine
 

Kuvat: Sandra Hagelstam / 5 inch and up