MIKÄ ON SEKSIKÄSTÄ?

Joskus nuorempana mietin mikä minussa on vikana kun kiiltokuvapojat eivät kiinnostaneet. Poikabändien söpöt laulajat olivat vain koomisia ja luokan suosituin poika ihan hölmö. Sen sijaan iskin silmäni aina mitä kummallisimpiin tapauksiin; koulussa lyhyt pisamanaamainen kuoropoika oli mielestäni niin söpö, koska oli nokkela ja fiksu. Teinikaveriporukan outolintu oli maailman kiehtovin, koska oli niin syvällinen ja aito. Entä se kalpea, pitkä ja laiha poika jota muut kutsuivat lyhtypylvääksi? Minusta sillä oli maailman kauneimmat silmät ja paras luonne.

Olen kai pienestä pitäen ollut aikamoinen luonnetarkkailija. Huomannut kuinka minuun saa tehtyä ison vaikutuksen keskustelutaidoilla, huumorilla, nokkelilla havainnoilla ja tilannetajulla – ei niinkään veistoksellisella kropalla, täydellisesti laitetulla tukalla, tai omistamillaan tavaroilla.

Eikö käytöstavat ja muiden huomioon ottaminen olekin seksikkäämpää kuin esim. Rasvaprosentti nolla? Itsevarma, mutta jalat maassa luonne parempi kombinaatio kuin peilin edessä puunattu kuori? Eikö aitoa hymyä on kivempi katsella, kuin sliipattua tukkaa?

                                                                                            –

What’s sexy

When I was younger I thought there must be something wrong with me because I was never interested in the cute poster boys. I found the cute boyband singers silly and the most popular boy in class dumb. The ones that caught my eye were the boys who had their own quirks that I found extremely attractive. The choirboy with freckles, who was funny and clever and the tall pale and skinny guy, who had the most gorgeous eyes and the best personality. Those are the types I fell for.

I noticed at a very young age that I like to observe peoples personalities. What impresses me is a witty sense of humour, great conversation skills and consideration of others. Washboard abs, the perfect hairdo or flashy things do not impress me.


Tällä hetkellä mielestäni mikään ei ole seksikkäämpää, kuin poikaystäväni nauramassa vitseilleni mitkä eivät edes ole hauskoja. Keittämässä minulle joka aamu kahvia ja soittelemassa pitkin päivää ilman mitään asiaa.  
Se kun voidaan laittaa ruokaa yhdessä, tai uppoutua tunneiksi peiton alle vai juttelemaan ja nauramaan.

Mikä teidän mielestä on seksikästä?
Calvin Klein Underwear x Zalando kampanjassaan kysyi tätä minulta ja oikein mielelläni kuulisin sen myös teiltä. Kampanja on kiehtova juurikin siksi, että seksikkyyttä voi löytää melkein mistä vain. Se voi olla kaupunki, taide, ihminen, ruoka, tai ele. Ihan mitä vain.

Kampanjaan voi osallistua mukaan myös Instagramissa, jakamalla kuvan siitä, mikä sinun mielestäsi on seksikästä. Tagaa kuvaan @calvinklein Underwear @zalando_official ja minut (@juliatoivola) hashtageilla #ShareYourSexy #Suomi
Saan valita kuvan jakaneiden kesken 100€ lahjakortin Zalandolle.

                                                                                          –

I can’t think of anything sexier than my boyfriend laughing at my stupid jokes, making me coffee every morning and calling me during the day just to say hi. When you can lose yourself for hours under the covers just to talk or laugh until your stomach hurts.

What do you find sexy?
I was asked that question in the Calvin Klein Underwear x Zalando campaign and now I would like to hear your answers to that. The campaign is fascinating because you can find almost anything sexy. It can be a city, art, a person, food or a nice gesture. Whatever you can think of.

You can comment here or participate in the campaign on Instagram by sharing a picture of what you think is sexy. Tag the picture @calvinklein Underwear @zalando_official and me (@juliatoivola) with the hashtag #ShareYourSexy #Suomi
I will choose the winner who will receive a gift card to Zalando worth 100€.


*Yhteistyössä Zalando, Calvin Klein