MENNINKÄISENÄ TÄNÄ VIIKONLOPPUNA

 

Helsinki on kylpenyt koko viikonlopun kullansävyisissä auringonsäteissä ja tarjonnut parastaan. Olisin halunnut uida ulkoilmassa Altaalla, kävellä pitkiä lenkkejä, tepastella meren jäällä, juoda kahvit viltin alla terassilla. Olla 70% tästä viikonlopusta ulkona, mutta sen sijaan olen viettänyt melkein kaiken tuon ajan kotona tai peiton alla. Yksi viiden kilometrin lenkki saatiin ulkoilmassa tepasteltua, mutta muuten olen lähes huomaamattani piileskellyt sisätiloissa ihan Menninkäisen lailla.
En ole kipeä (enkä Menninkäinen), mutta voimia ei ole riittänyt salille, uimahallille tai kaikkien rästitöiden pariin. Koko kroppani huutaa lepoa, enkä millään keksi että mistä se nyt näin väsynyt voi muka olla 😀  

Olen yleensä aika touhuavaa tyyppiä ja tuntuu vähän hassulta nukkua 12 tuntia yössä ja sen jälkeen tehdä vain muutamia askareita ja yhden ihan pakollisen työjutun, minkä jälkeen vain lisää loikoilla. Tunnen tästä melkein huonoa omatuntoa, mutta olen kuitenkin aina toilottanut kuinka tärkeää on omaa kroppaansa kuunnella, joten tämä viikonloppu on nyt menty sille periaatteelle todella uskollisena.

Huomenna toivottavasti täydellä energialla taas töiden ja ehkä jopa treenien parissa 🙂

 

 

P.s Kuulostaako hassulta jos kerron, että joskus kun olo on väsynyt, puen päälleni juuri sen väsymyksen takia farkkujen ja hupparin sijaan korot ja hyvin istuvat vaatteet. Teen tätä todella harvoin, mutta kummasti se piristää ja tuo väkisinkin ryhtiä olemukseen.
Näissä kuvissa tukka on takkuinen, eikä meikkiä ollut juurikaan kasvoilla, mutta kyllä tässä asussa huppariin verrattuna oli vähän pirteämpi olla. 

 

 

Coat – TopShop
T-shirt – GinaTricot
Pants – Nelly -20%
HERE
Sunglasses – RayBan
Bag – Chanel

Photos: Kira Kosonen