Marc By Marc Jacobs kelloarvonta

Minä en ole ollut kelloihmisiä aikoihin. Olen kyllä halunnut olla. Kännykästähän voi loppua akku, tai se saattaa leikkiä piilosta laukunpohjalla. Seinäkellokaan ei ole kovin usein kanssani samassa paikassa tai viisaritkaan välttämättä ihan oikeassa.
Rannekello olisi siinä – ihan lähellä. Ehkä sen olemassaolon saattaisi aluksi unohtaa, mutta unohduksissakin se ainakin näyttäisi kivalta. Kivannäköiset kellot ovat erityisen kivoja ja suuri syy siihen miksi olen halunnut olla kelloihminen. Kivannäköisen kellon ihminen.

Ja nyt minä olen. Ensimmäinen kelloni moneen vuoteen saapui luokseni blogin kautta Marc Jacobsilta ja on ollut ranteessani ahkerasti siitä lähtien. Olen jopa muistanut katsoa siitä aikaa. Aikaa ja se kaunista ulkonäköä. Kännykkä raukka on tosiaan saanut leikkiä piilosta yksin kaikessa rauhassaan. Kello on palannut ranteeseeni jäädäkseen.

 

Haluaisitko sinäkin ehkä olla kivannäköisen kellon ihminen?
Saan arpoa jonkun näistä viidestä jollekin teistä! (Arvo n.255-320€)
Ne ovat kaikki suosikkejani Marc By Marc Jacobsin kellomallistosta ja voi mikä valinnan vaikeus itselläni oli niistä aikoinaan valita! Lopulta päädyin kullan väriin ja tuohon paksumpaan malliin (vaikka tuo sirompiki vei kyllä myös sydämeni).

Sanomattakin ehkä selvää, että olen ollut erittäin tyytyväinen ja kello-onnellinen valintani kanssa 🙂

 

Toivottavasti joku teistäkin tulee kello-onnelliseksi yhdestä näistä. Jos se haluaisit olla sinä, niin kirjoita kiva kellokommentti (se voi olla mitä vain, mutta muista kertoa minkä näistä viidestä haluaisit ja lisää loppuun sähköpostiosoitteesi) ja tee tämä ennen keskiviikko-iltaa. Arvonta päättyy 29.01 klo 18.00

 

Onnea!