London 2

On se ihanaa, kun olen kauniissa kaupungissa kiertelemässä upeita nähtävyyksiä ja huomaan jättäneeni kameran muistikortin kotiin.
No, sellaista sattuu (minulle jokatoinen päivä) joten eilisen museomateriaali jää nyt aika hiljaiseksi.

Tänään ollaan taas yleisesti haahuiltu ympärinsä ja käyty ostoksilla. Ensin Westfield ostoskeskuksessa- iiiso ja kattava. Luksusliikkeistä, ketjuliikkeisiin ja kaikkea.
Sen jälkeen yritettiin Harrodsille, mutta voi luoja sitä ihmismassaa. Olisi ollut silkkaa mahdottomuutta löytää sieltä mitään ja jos sellainen ihme olisi tapahtunut, niin jonot kassoille kiertelivät niin pitkälle, että pelkän päädyn etsimiseen olisi mennyt kymmenen minuuttia. Luovutettiin jo ensimmäisen kerroksen puolessavälissä ja seuraavaksi olisi elämysmatka Sohoon- kunhan tästä koneelta pääsen. Pojat jo odottelevat jossain.

Onneksi hotelli on hyvällä sijainnilla Lancaster gate metroaseman vieressä Hyde Parkin kupeessa, joten aika sutjakasti tästä pääsee minne tahansa.

P.s Lauri osti minulle tänään joululahjaksi Michael Korsin laukun. Vei minut liikkeeseen ja sanoi romanttisesti valitse.  Nyt pitää keksiä sille vastalahja, mutta kyllä olen niin iloinen tyttö nyt.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.p.s eikö ole maailman suloisin avaimenperä?