Let’s go for a walk!

Tuon melko rennon ja viininpainotteisen viikonlopun jälkeen aloitettiin uusi viikko Saaran kanssa kunnon aamulenkillä.

Olisin hullu jos en hyödyntäisi näitä lenkkipolkuja ja maisemia täällä. Käveli sitä sitten tuolla vuorilla pusikossa, tai naapuristossa pitkin asfalttia niin maisemissa ei ole valittamista. Upeita taloja ja luontoa. Yksi asia mistä myös pidän täällä on ihmisten pihat ja talojen julkisivut. Täydellisesti hoidettua puita, pensaita, koristeita ja vaikka mitä. Ainut pieni miinus on vain tämä rakentamisen määrä! Joka paikkaan tulee uusia taloja ja korkeita nostureita nousee tähän lähialueelle kuin sieniä sateella. Meteli on aikamoinen ja työmiehiä näkee enemmän kuin missään muualla. Ilmeisen haluttua aluetta tämä Bantry Bay, mutta en yhtään ihmettele. Katsokaa nyt (taas kerran) miten kaunista!
 

MyCosmossa on muuten nyt meneillään viides bootcamp viikko ja vaikka on pakko myöntää että en ole saanut itseäni niskasta kiinni ihan niin ankarasti kun tavoite oli, niin lenkkipolku on silti edelleen parasta terapiaa mitä voin keksiä. Ihan sama oliko sitä näissä vuorimaisemissa vai kotisuomessa, niin jotenkin vain se eteenpäin pinkominen, raikas ilma ja hyvä musiikki korvissa on niin terapeuttista! Lenkkipolku on aina takuuvarma päivän piristäjä 🙂

 

Vinkki: Lenkkipolkujeni paras kaveri tällä hetkellä on ehdottomasti Bosen SoundSport –in-ear-kuulokkeet. Ihan mielettömän hyvä äänenlaatu ja kuinka hyvin nämä pysyvätkään vauhdikkaammallakin lenkillä korvissa. Ihan parhaat sporttikuulokkeet mitä olen kokeillut tähän mennessä!