LEMPPARI ITSERUSKETTAVA

Kaupallinen yhteistyö Be3*

 

Kuka muu muistuttaa päivetysasteeltaan takapihan hankea?
Pakastinta tällä hetkellä muistuttavassa Suomessa on toki kaunista, mutta en panisi pahitteeksi pientä päivetystä kasvoilla. Talvella kun kalpeista kasvoista ainakin itselläni alkaa verisuonet paistaa läpi silmien alta, pienikin näppylä kirkuu kilometrien päähän kuin jättimäinen puolukka vitivalkoisessa lumessa ja ainiin! Osaahan talvi-iho myös oikein hyvin muistuttaa siitä, että cuperosakin on olemassa.

Siksipä turvaudun aika ajoin itseruskettavaan. Pieni purkkipäivetys saa kasvojeni ihon näyttämään elävämmältä ja rusketus kätkee allensa ihon pieniä virheitä.
En tosin suostu käyttämään mitä tahansa ruskettavaa – olen todella nirso näiden kanssa.
Liian voimakas rajoja jättävä itseruskettava ei näytä kenelläkään kivalta, enkä myöskään halua että sen tuoksu on liian voimakas, tai että saan valkoiseen tyynyliinaani yön aikana tahroja. Itseruskettavan pitää olla helppo, hoitava, luonnollinen, mutta silti tehokas.

Ja tällainen vaatimuslistani täyttävä tuote on jopa olemassa, nimittäin BE3 MIRACLE TAN SPRAY ITSERUSKETTAVA
Jep, minäkin yhdyn hehkuttamaan paljon kehuttua apteekeista saatavaa Be3 miracel tan –putiloa. Tämä kun ansaitsi heti ensitesteillä vakiopaikkansa peilikaapissani ja sen jälkeen sitä onkin suihkutettu kalpeina kausina kasvoille jo monia kuukausia.

 

Tässä syyt miksi:

Helppo, ei tarvitse liata käsiä

Be3 Miracle Tan spraypullossa on niin kätevä hienojakoinen sumu, ettei tarvitse muuta kuin suihkutella sitä iholle ja rusketus leijailee kuin taikapölynä itsestään kasvoille. (Be3 Hyödyntää samaa teknologiaa kuin ammattilaisten suihkurusketuksissa, jolla aine levittyy tasaisesti iholle eikä sitä tarvitse levittää käsin erikseen).
Tuotetta voi käyttää koko vartalolle, mutta pullo on pieni ja pääsääntöisesti tarkoitettu kasvoille ja dekoltee-alueelle.

 

 

Kuivuu nopeasti, eikä värjää

Tuote kuivuu todella nopeasti. Levitän tätä usein aamulla, enkä ehdi edes juoda kahviani kun voisin jo itseruskettavan päälle meikata. Tuote lupauksiensa mukaan ei myöskään ihan oikeasti tahraa vaikka olisit heti pukemassa vitivalkoista poolopaitaa. Tyynyliinat säilyvät valkoisina ja mikä parasta – tuotteessa ei ole sitä muille ruskettaville ominaista pistävää hajua.
Vinkki! Jos on supersuperkiire, käytän kiireaamuina hiustenkuivaajaa nopeuttamaan tuotteen kuivumista.

 

 

Välitön vaikutus

Rusketus näkyy lähes heti, mutta syvenee myös hieman muutaman tunnin aikana, joten ei tuntien odottelua, vaan heti voi lähteä ulos hieman päivettyneemmän näköisellä naamalla 🙂
Jos viikonloppuna on juhlat ja haluan olla ruskettuneempi, aloitan tuotteen suihkuttelun muutamaa päivää ennen. Esim. torstaiaamuna ja uudestaan sitten perjantai iltana.

 

 

Luonnollinen ja kosteuttava

Tuote on luonnollinen ja sen vaikuttava aine on dihydroksiasetoni, DHA, mikä on ulkokerroksen aminohappojen kanssa reagoiva sokeri, joka antaa iholle rusketusta muistuttavan värin. (Väri on väliaikainen ja katoaa ihon uusiutumisen myötä).
Lisäksi Miracle Tan sisältää uuden teknologian mukanaan tuomia ainesosia:
WHITE SHIRT-GUARDIAN™
ACTIVATAN™ välitön ruskettaja, joka tehostaa DHA:n toimintaa ja tuottaa tasaisemman värjäyksen. Ravinnosta peräisin oleva väripigmentti (karotenoidit), joka antaa välittömän luonnollisen rusketuksen tahraamatta vaatteita

Be3 Miracle Tan ei myöskään tuki ihohuokosia ja sen sisältämä hyaluronihappo ja aloe pitää ihon kosteutettuna ja kimmoisana.
 

 

Eli, pähkinänkuoressa luonnollinen, helppo ja nopea väri – olen tähän ihan koukussa 😀
Onko Be3 Miracle Tan ollut teillä jo testissä?

 

 

PHOTOS: Mona Salminen