LAUANTAI

Taivas oli värjäytynyt ihan oranssinpunaiseksi kun lauantaina lähdettiin Sushibar Korjaamosta muutaman viinilasillisen jälkeen tallustelemaan Helsingin jäähallille päin.

Kyseessä oli tietysti Cheekin keikka. Kenenkäs muunkaan muka. Loppuunmyyty jäähalli ja katsomossa samassa kohtaa parikymmentä ystävää takasi aika melukkaan meiningin, sekä tietysti Jaren lavakarisma, artistivieraat, lavasteet ja pyrotekniikat tekivät keikasta mielettömän shown. Tykkäsin todella paljon. Mahtavaa miten pitkälle Cheek on päässyt ja ansaitusti onkin.

Tuon parin tunnin pienen spektaakkelin jälkeen päätettiin hetkeksi mennä rentoutumaan Bar9:n kevyen illallisen merkeissä ja jatkaa sieltä sitten vielä jatkoille juhlimaan. Sillä tiellä pysyttiinkin pilkkuun asti.

Nyt on siis railakkaasti temmelletty viikonloppu takana ja edessä tämä syksyinen viikko – alan päästä tähän viilentyneeseen tunnelmaankin jo.
Ensi viikonloppuna tehdään jotain hieman erilaista – lähdetään seitsemän tytön voimin mökille.
Pari päivää pelkästään loisto seuraa, paljon ruokaa, leffoja, viimeisiä grillaamisia, hyvää viiniä, pelejä, naurua ja rentoutumista. Erittäin tervetullutta.