Lähtökiireitä

Apua, luulin että tämä päivä olisi riittänyt loppujen vaatekaappien järjestämiseen, pakkaamiseen ja kodin siivoamiseen, mutta ei! Kello on jo kohta kuusi ja minä en ole saanut mitään muuta aikaiseksi kun isoja vaatekasoja ympäri asuntoa.

Ehkä tämä sekasorto tästä kohta helpottaa, itsepähän ajattelin että on niin hyvä idea tässä pakkailun ohella siivota samalla kaikki kaapit. Osa vaatteista mukaan matkalle, osa kirppikselle, jotkut siskolle, suurin osa hyväntekeväisyyteen. 

itse matkalaukussahan ei ole tosiaan vielä mitään ja nälkäkin kurnii, joten ei kai auta pidempään tässä koneella nyt istuskella. Nopeasti vain keittiön kautta jotain ruokaa ja pää takaisin vaatekasoihin.

Lento lähtee huomenna ja vaikka nämä lumiset kuvat ovat olleet mielestäni ihania, niin en malta odottaa että pääsen näyttämään teille vähän aurinkoa!

 

Ja jos aurinko ei kiinnosta, niin olen saanut myös saanut ajastettua teille muita postauksia; reseptejä, ravintolavinkkejä, meikkijuttuja ja vihdoin niitä viimeisiä vastauksiakin.

 

Nähdään Kapkaupungin puolella 🙂