Kohti kotia ja Elloksen arvonnan voittaja.

Matkamme viimeinen etappi on nyt takana ja tuntuu kuin olisi yrittänyt ehtiä kaikkialle, muttei ehtinyt minnekään. Olisi pitänyt luultavasti aikatauluttaa päivät paremmin, herätä herätyskelloon, laatia tehtävälista, piirtää kartta, etsiä etukäteen ravintolat, ostospaikat ja nähtävyydet, niiden aukioloajat ja hinnat, ehkä palkata suoraan vaan matkaopas, tai jonkinnäköinen piiskuri joka olisi saanut meidät hereille, oma kuljettajakin olisi ollut kiva.

No ei nyt vain, mutta tulen ehdottomasti uudestaan. Ensikerralla valmistautuneempana ja ehkä kultturellimpana. tämä oli tyttöjen synttäriloma, eli juhlimista ja laiskottelua, paljon viiniä ja hyvää ruokaa, naurua ja ostoksia. Mikäs sen mukavampaa ja mukavaahan meillä oli. Täydellisen ihanaa. Nyt kotiin ja sieltä käsin sitten palataan uudestaan näihin maisemiin, kunhan saan satamiljoona kuvaa ja pääni ensin järjestykseen.

Ja nyt vihdoin (anteeksi saamattomuuteni) Elloksen lahjakortin arvonnan voittaja.

Onneksi olkoon Nortti, joka haaveilit Converseista. Arpakone valitsi kommenttisi yli viidensadan muun joukosta ja olen lähettänyt sinulle sähköpostia 🙂