KIPPIS SILLE

Kaupallinen yhteistyö Henkell* 

 

Mille te yleensä kohotatte maljan? Kippis elämälle ja kippis keväälle on ihanaa, mutta minä haluan kippistää niille elämän pienille asioille, mikä juuri tekevät siitä niin kivaa.

 

Kippis
Sille vanhalle mummolle ja papalle jotka kävelivät tänään käsikädessä puistossa ja istahtivat penkille pussailemaan.

Kippis
Sille että onnistuin vihdoin löytämään keinon, miten tyhjentää tietokoneeni muistipiiloon jämähtäneet tarpeettomat tiedostot ja nyt voin taas tehdä kunnolla töitä!

Kippis
Sille lukijalle joka antoi ihanaa palautetta, että Balin hotellisuosituksestani oli ollut hyötyä kun heidän oma valinta olikin mennyt mönkään ja joutuivat nopeasti vaihtamaan paikanpäällä hotellia.

Kippis
Niille ensimmäisille kevään kukille, mitkä näin ruoholahdenrannassa.

Kippis
Sille, että on tullut aika kaivaa kevättakit laatikoista.

Kippis
Sille että löysin 20 euron setelin yhdestä niistä kevättakeista.

Kippis
Sille, että parhaan ystäväni polttarijärjestelyt etenevät hyvää vauhtia, ja minä joka en koskaan edes ole ollut polttareissa taidankin onnistua niiden järjestelyissä jopa ihan kiitettävällä tavalla.

Kippis
Sille että vappua voi juhlia tänä vuonna tavallaan koko pitkän viikonlopun maanantaihin asti. Neljä päivää aikaa kippistellä!

Kippis
Sille, että Henkell Brut Vintage on vallannut jääkaappini ja on kuplivan valmiina poksahtamaan kun saan ison joukon kavereita pian viettämään meille vappubrunssia.

 

Photos: Kira Kosonen
Dress – GinaTricot Exclusive