KIMALLETTA KAUNIIMPAA


Yhteistyössä Pandora*

 

Oletteko koskaan keräilleet rannekoruun kerättäviä charmeja, heloja?
Niitä erilaisia korunosia, mitä pujotellaan tyhjään rannekoruun. Eri värisiä ja muotoisia. Omannäköisiä korupalasia luomaan uniikkia korua. 

Itse en koskaan uskaltanut lähteä siihen mukaan. Minkä niistä kaikista kimaltelevista muka osaisi valita – olisin varmasti halunnut kaikki helyt kerralla.

Se on se sisäinen harakka mikä välillä herää kun on tarpeeksi säihkettä ympärillä. Ihan mitä tahansa.
Muistatteko kun tuli ensimmäisiä erikoisia joulukoristeita?
Kimaltelevia muffineja, korkokenkiä, perhosia ja jäätelötötteröitä kuusenoksille! Ne oli kaikki tietysti aivan pakko saada!
Yhden joulun ajan meidän kuusi näyttikin lähinnä siltä kun se oltaisiin koristeltu kokonaisella Tiimarilla, tunnelmallisten joulupallojen sijasta.
Katselin sitä hieman hämmentyneenä, kunnes lopulta tajusin, että ehkä yksinkertainen onkin liikakimalletta kauniimpaa.  

 

Sama pätee koruihin.
Pandora tunnetaan parhaiten ehkä erilaista heloistaan, mutta niissäkin linja on hillityn kaunis. Eniten itse pidän Pandoran sormuksista. Jos jotain voisin alkaa keräillä niin näitä. Täydellisen siroja, mutta niin älyttömän kauniita.
Jos ette ole nähneet näitä sormuksia, niin täältä voi kurkata. Lähestulkoon täydellisyyttä hipova sormusvalikoima.

 

Sain yhteistyössä Pandoran kanssa valita suosikkini uudesta joulumallistosta ja eniten silmää miellytti sininen kristalli, romanttisuus, persoona ja klassisuus. Kolme kaunista sormusta, kaulakoru ja kaksi rannekorua. Täydellisiä joululahjoja tai omia korulippaan hankintoja.

Onko teillä korusuosikkia Pandoralta?

 

 

Pictures: Mona Salminen