Kestävä meikkipohja

Toisinaan mulla on kummallisia meikkikikkoja hihassa huonojen naamapäivien varalle ja uusimman selllaisen oivalsin tuossa eräs päivä vähän vahingossa.

Aikaisemmin mainitsinkin kahdesta uudesta meikkivoidesuosikistani. Dior Forever ja Lumene Blurista.
Eräs ilta päädyin sitten vahingossa laittamaan näitä molempia ikään kuin päällekkäin naamaani ja sain siitä sen verran kestävän pohjan aikaiseksi, että ”vahinko” on jäänyt käyttöön. 

Olen vähän sellainen meikkaaja, että jos ei ole kiire, niin annan meikkivoiteen ”kuivua” sillä välin kun teen jotain muuta, ja saatan unohtaa kokonaan mitä olen jo naamaani laittanut.

Tällä kertaa alla oli jo kosteusvoide, SmashBoxin meikinpohjustusvoidetta, sekä pieni määrä Beauty Blender -sienen avulla levitettyä Lumene Blur meikkivoidetta (sävy 3).

Tähän päälle olin tehnyt vielä korostuksia ja varjostuksia käyttäen korostukseen Joe Blascon special yellow –korostusväriä ja varjostuksiin Lorealin Glam Bronze aurinkopuuteria.
 

Tässä kohtaa telkkarista taisi sitten tulla jotain mielenkiintoista, tai saatoin mennä näpyttelemään koneelle sähköposteja, nimittäin palatessani peilin eteen, otin ihan ajatuksissani Diorin Forver meikkivoidetta ja levitin sitä sormin pienen määrän kaiken tuon päälle luullen, että naamassani ei ole vielä mitään muuta meikkiä. Tyypillistä sähläämistä, mutta yllätyin peilikuvasta! lopputulos ei näyttänytkään kirjavalta kerroskakulta, vaan yllättävän tasaiselta ja luonnolliselta. Päätin antaa pohjan olla naamallani ja viimeistelin sen Lumenen irtopuuterilla. Lopuksi vielä hipaisin Diorin aurinkopuuteria hieman otsaan, poskipäiden alle ja leukaan ja lähdin juhlistamaan ystäväni syntymäpäiviä.

 

Illan mittaan kuulin kehuja tasaisesta ihostani ja mietin oliko salaisuus kahden meikkivoiteen sekoituksessa vai tuossa kerrostamisessa? En tiedä, mutta kun saavuin kotiin pitkien juhlien jälkeen yömyöhään ja olin pesemässä kasvojani, oli peilikuvassa ihmettelemistä. Iho näytti melkein tismalleen samalta kuin lähtiessänikin.

 

 

Kyllähän se saattaa kuulostaa paljolta; meikkivoide, peiteväri, varjostukset, toinen meikkivoide, puuteri ja aurinkopuuteri, mutta maltillisella kädellä itselläni ainakin toimi.