KESÄKAVERI


 

"Uusia perunoita, lohta, kesäsalaattia, terassi, ystävät ja vähän viiniä. Satoi tai paistoi".
Toiveet eivät olleet kummoiset kun kysyin ystävältäni, mitä hän haluaa tehdä ensimmäisenä päivänään suomessa. 
Perunoita, kavereita ja terasseja tuplana tulossa, sen voin luvata. Siitä on niin pitkä aika kun Saara oli viimeksi suomessa.

Ihan liian pitkä aika jos minulta kysytään. Vaikka vierailen itse mielelläni niin usein kuin mahdollista myös Afrikassa, ei mikään silti voita suomen kesää parhaan ystävänsä kanssa!

 

Surffipeikko suoraan Afrikasta saapuu Helsinki-Vantaalle huomenna. Olen niin innoissani, etten meinaa pysyä paikoillani! Tiedän tosin, että Saara itse meinaa haljeta onnesta. Voin vain kuvitella millaisiin mittakaavoihin koti-ikävä voi kasvaa kun ei ole nähnyt kotikulmiaan ja ystäviään niin pitkään aikaan.

Vipelletään siis tulevat kolme viikkoa siiamilaisina kaksosina 24/7 pitkin kaupunkia. Saaran tuntien hän ei halua missata sekuntiakaan mistään, enkä kyllä minäkään. Kaikki kun on tuplakivempaa Saaran seurassa.

Tästä alkaa kesäloma <3

 

 

// Yeeees! My best friend who lives in South-Africa is coming to Finland tomorrow. She’s staying in my place for three weeks and we are going to have so much fun <3 Summer starts now.