Käynti Roxiessa + arvonnan voittaja.

Pyörähdin Roxie- liikkeessä viime viikolla ja tottakai jäin jumiin sinne sovituskoppiin.
Niin pieneksi liikkeeksi yllättävän monta vaatetta on sovitettavaksi aina raahattava. Puhun siis nyt varmaan kymmenistä tuotteista. Normaalisti olen saaliiseeni tyytyväinen, jos kaupoissa sovituskopissa kiikkuu edes kolme henkaria.

Innoissani tästä ja juuri saapuneista uutuuksista, joudun pakkosyöttämään teille nyt n. sata kuvaa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eikä kuvissa näy edes kaikki mitä sovitettavaksi itselleni vein. Se mitä kuvissa puolestaan näkyy on suosikkini, mistä ylitse muiden ylsi hieman yllättäen nahkahihainen trenssi, oranssi tunika, pitkähihainen musta mekko, kukkamekko ja vihreä epäsymmetrinen mekko.  Loputkin olivat toki upeita, mutta nämä kyllä yllättivät. Varsinkin tuo ihana trenssi ja kukkamekko! Ja pakko myös mainita vinohelmainen vihreä mekko. Se on hieman läpinäkyvä (kuten myös vaalea pitkähelmainen mekko, mistä näkyy vielä enemmän läpi) mutta se ei haittannut tässä vihreässä ja nään jo itseni kesällä ruskettuneiden raajojeni ja mekon kanssa kirmailevan tuolla jossain- luultavasti terasseilla. Että sitä odotellessa.

Tästä löytyvät liikkeen sivut:var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20301862)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write(''); ja itse liike Kalevankadulta numerosta 25.
Ps. huppuatkkeja tulee vihdoin lisää 28.3!

Ja vielä lopuksi onnea Sarsuuu. Virtuaali arpakone poimi kommenttisi voittajaksi! Roxiesta otetaan sinuun yhteyttä 🙂
Kiitos kaikille muille osallistuneille. Toivottavasti pääsen taas pian arpomaan jotain kivaa teille.