KAMERALAUKKU

Kameralaukut on noin yleisesti ottaen jokseenkin aika tylsiä.
Suojaavia, hyvä ja käytännöllisiä toki, mutta vähän sellaista ”kylmälaukku, kiikarikotelo, menenpä tästä metsäretkelle ”- tyyppisiä koteloita.

Minustahan olisi ihanaa, jos kameralaukuista olisi samanlaisia variaatiota, kuin esim. läppärilaukuista, mutta en ole ainakaan tähän mennessä mitään erityisiä luomuksia löytänyt.  Ja älkää käsittäkö väärin, maailmani ei toki kaadu jos kameralaukut on vähän vanhanaikaisia, ei päinvastoin! Minun käyttämäni kameralaukku on itse asiassa varmaan yli kaksikymmentä vuotta vanha!
Siinä on jotenkin luonnetta.

Tätä laukkua ei olla varmasti suunniteltu Canon 6D rungolle tai siinä käyttämilleni linsseille, mutta sainkin aikalailla ällistyä kun ensimmäistä kertaa varusteeni sinne pakkasin. Kaikki sopi juuri eikä melkein.

 

 

 

Kameralaukku oli isäni vanha ja olin aivan onnessani kun sen löysin. Mielestäni se on kaunis ja minulle jo nyt kovin tärkeä. Tämä kourassa minä tuolla aina marssin, kun täytyy kaikkia kameratavaroita mukana kantaa. Aikamoinen palikkahan se on, mutta mieluisin palikka tähän asti.