Kaikkea.

Jos tuossa muutama postaus sitten ei ollut kiire, niin nyt on.
Se sohva, missä viimeksi istuin kymmenen tuntia on nyt vain vilahtanut ohi juostessa. Tietokonetta en ole edes ehtinyt avata- paitsi nyt. Tulin vähän aikaa sitten töistä ja kohta pitäisikin jo lähteä Laurin vanhempien kanssa aamiaiselle. Nukkumaan kerkeän kunnolla sitten päivällä. Eipä se mitään, mielumminhan minä muutenkin syön, kuin nukun 🙂

Myöhemmin pitäisi vielä keretä penkoa vinttiä läpi ja lajitella tavaroita kirpparille. Ehkä jopa kaivaa ne paljon pyydetyt vanhat kuva-albumit esiin, että voin nolata itseni täällä julkaisemalla muutaman otoksen menneisyydestä.
Jokatapauksessa, olisikohan siellä ketään viimeaikoina enemmän kirpputoreja kiertänyt, joka osaisi jotain hyvää paikkaa suositella? Valtterin pöydät sunnuntaisin nyt on varattu varmaan vuodella eteenpäin, joten sinne en ehdi ennen matkaa mennä. Joskus olen vienyt myös Akselin itsepalvelukirppikselle viikoksi tavarani hyllyyn ja se onkin osoittautunut ihan käteväksi, mutta tästäkin on sen verran pitkä aika, että en tiedä miten hyvin paikka enää pyörii. Voisi turhauttaa hieman raahata selkä vääränä säkeittän ensin tavarat sinne, vain hakeakseen suurimman osan viikon päästä takaisin.
 

 

P.s Kuten uhkailinkin, iso kaulakoru on päässyt käyttöön. Hauskaahan se on, miten yleensä sirommatkin ketjut niin häiritsevät, mutta nyt menee mukavasti tuommoinen kullatulta koiranpannalta tuntuva järkäle mukana.