Juhannus

Blogimaailma on täynnä juhannusta nyt, mutta koittakaa kestää täältä tulee lisää.

Meillä oli vuokramökki jossain päin Jämsää. Hieno ja iso mökkerö saunalla, terassilla, takalla, ja omalla laiturilla varustettuna. Loistava valinta verrattuna viimevuotiseen Kalajoen mökkilähiöön, missä identtisiä nykymökkejä oli vieritysten rakennettu kummalliselle kaarnapohjalle rumaan metsään, missä ei oltu kuultukkaan nurmikosta tai järvestä.

No täällä sielu lepäsi, silmät kiitti näköalasta ja ruumis jääkylmästä järvivedestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kävimme myös perjantaina Himosfestivaaleilla. Matkaa sinne oli mökiktä kevyet 50 kilometriä ja koska kukaan ei uhrautunut kuskiksi päädyimme kompromissiin lähteä tilataksilla.
Ei mikään elämäni halvin taksimatka.

 

 

 

 

 

 

Festareilla oli hauskaa, vaikka en kovin festarihenkinen ihminen olekkaan. Voisin olla, jos vessassa käyminen ei olisi niin hankalaa, mutta niin kauan kun rakkoni ei ole täysin tyytyväinen en ole minäkään.
Katsoimme muutaman keikan ja minä löysin itselleni parhaan paikan ikinä. Anteeksi nyt kaikki, mutta vahingon ilo on paras ilo, enkä voi kieltää ettenkö olisi nauranut mahaani kipeäksi mutaiselle kohdalle, missä jokatoinen kaatui täysin rähmälleen, eikä päässyt enää ylös. Sama mutamäen uhri saattoi kaatua viisi kertaa putkeen ja joutui lopulta konttaamaan pois näyttäen savipatsaalta.

Onneksi paikalle oli kerääntynyt tusina muitakin huonon huumorin omaavia katsojia, joten en voi olla niin kamala.

 

 

 

 

 

Sellaista siis tänävuonna.
Nyt palaudutaan takaisin arkeen- laskut, kodin siivous ja kuntosali odottaa. Näkemiin.