Joulupäivän pirskeet

Meillä oli toissapäivänä joulujuhlat ystävien kesken. Änkeydyttiin ystävän omistamille saunatiloille. Istuttiin siellä ja juotiin lämmintä viiniä löylyissä, höpöteltiin tyttöjen juttuja.

Leinan äiti oli tehnyt meille sushia. Mukana oli kalkkuna susheja wasabi sinapilla ja voin kertoa että niin oudolta kun se saattaa kuulostaakin, oli  ihan mielettömän hyvää! Jos minulla olisi sushiravintola siellä myytäisiin aina kalkkuna sushia. Ravintolan nimikin voisi olla vaikka Japanese turkey!

Olisin hyvä ravintoloitsija.

Olisin myös hyvä maskeeraaja. Kulmakarvaekspertti jos minulta kysytään. Piirtelin huvikseni Leiskun kulmia ja se tyttö tuli niin onnelliseksi, että tuijotteli niitä haltioissaan vaan koko illan. Hyppeli iloisena tasajalkaa ja oli ihan outo. Japanilaiset.

Ilta jatkui Namussa kun joukkoomme liittyi lisää testosteronia. Viihdyttiin baarissa pilkkuun asti.
Minä lakkasin salaa ihmisiltä yhden kynnen siniseksi.

Sellainen järkevä ilta siis.
Nyt olo on vähän kipeä ja hassu. Olin lähtenyt kaupungille aikeissani ostaa alennusrääsyjä, mutta ostinkin normaalihintaiset kengät. Kassajonossa yritin soittaa Laurille, mutta huomasinkin vahingossa varastaneeni sen puhelimen mukaani. Oletin että se on kotona jo yhtä paniikissa kun kissansa hukannut mummo, joten lähdin juoksujalkaa kotiin viemään puhelinta takaisin. Kauheaa kännykkäriippuvaisuutta ja ne shoppailut jäi sitten siihen.