HUOMENNA

On torstai ja torstai tulee olemaan tupaten täynnä tekemistä ja tapahtumaa.

Kuten varmasti jo tiedättekin MyCosmo vihdoin aukeaa, mutta samaisena iltana Cosmopolitan urban fashion day myös starttaa Helsinki Fashion Weekendin Töölönlahden kansalaistorilla ja siellä lavalla taitaa vilahtaa MyCosmon uudet bloggaajatkin.
Apua.
 
Valehtelisin, jos väittäisin että olisin valmistautunut tilaisuuteen hyvin. Tai edes niin, että tietäisin mitä pukisin päälleni sinne. 
En nimittäin tiedä. Minulla ei ole hajuakaan. Toivoisin, että olisi, mutta ei. Siksipä menenkin ja tungen pääni vaatekaappiini nyt mitä pikimmiten. 
 
 
Onko kukaan teistä osallistumassa Fashion Weekediin huomenna, tai muina päivinä? Entäpä tulossa tekemään löytöjä sunnuntaina 1.9 siellä järjestettävään Fashion sale day –tapahtumaan? En olekaan ehtinyt vielä kertoa teille, mutta minäkin olen siellä myymässä.
 
(Fashion sale day on tosiaan ilmainen kirppis henkinen tapahtuma, missä sekä bloggaajat, että muotitoimittajat ovat paikalla myymässä. Veikkaan, että siellä voi tehdä aika hyviäkin löytöjä. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät TÄÄLTÄ)
 
 
Nähdään huomenna MyCosmossa uudessa osoitteessa: www.mycosmo.fi/juliatoivola