Hei syyskuu

Se toi mukanaan eilen sitten sadetta ja kylmää tuulta. Tämän kaiken kunniaksi korkkasin tämän syksyn ensimmäiset karvasaappaat. Sääret tungin niihin vielä kapinoiden ihan paljaalteen, ei siellä niin kylmä ollut.

Takki Zara//Neule VeroModa//Kengät UGG//Laukku MK//Sormukset WeStyle & Lindex

Tänään on sulkapallopäivä. Siitä on tullut ihan jokaviikkoinen traditio. Tällä viikolla jopa toinen kerta. Olen niin innoissani uudesta harrastuksestani, että kävin ostamassa ihan oman mailankin!

Oikeasti se tapahtui kyllä hieman vahingossa. Tarkoituksenani oli vain katsella mailoja, mutta urheiluliikkeen innokas myyjä ei päästänyt minua niin helpolla. Kun olin kuullut läpi kaiken jousituksista, hiilikuitu-materiaalista, kärkipainosta ja torjunut niistä jokaisen vedoten liian kalliiseen hintaan veti myyjä jostain viimeisen ”minulle täydellisesti sopivan”- Yonex mailan. 60euroa, mutta alennettu neljäänkymmeneen. Ihan kivahan se oli, mutta halusin vain pois ja minulla oli jo niin kiirekin, että jostain kumman syystä sanoin; ai tuo maila! Vitsi ihan samanlainen on meidän hallilla alennettu 29 euroon, taidankin ostaa sen sieltä, kiitos vain paljon ja näkemiin. Käännyin jo kannoillani, mutta myyjä huutaakin perääni, että selvä! Minä myyn sen sinulle samalla hinnalla kuin mitä se olisi hallillasi! (en ole nähnyt hallillamme samaa mailaa koskaan, enkä varsinkaan 29 eurolla).

Hiemanhan minua hävetti, mutta tietysti otin mailan vastaan niin alennettuun hintaan. Kiittelin myyjää vuolaasti ja hyppelin ikionnellisena liikkeestä pois. Oikeasti tarkoitus ei ollut huijata, se oli ihan vahinko.