HÄÄAAMU – VALMISTAUTUMINEN

Huh, mitkä häät <3
Sanat eivät riitä edes kuvailemaan miten upealta kaikki näytti, miten täynnä iloa ja rakkautta koko ilta oli ja miten täydellisesti tuo koko päivä sujui.

Palataan itse häihin sitten kun sieltä on kuvia saatavilla, mutta tässä pientä esimakua Saaran puvusta ja meidän aamusta kun kaikki morsiusneidot, Saaran sisko ja sulhasen äiti laittautuivat yhdessä häähotellin villassa. Jätin kamerani aamun jälkeen itse häiden ajaksi visusti laukkuun – halusin nauttia ja keskittyä iltaan täysillä ilman että kantaisin kameraa kainalossa.

 

Siellä me siis pyörittiin kaikki tytöt jo aamu kahdeksasta innoissamme ihan muurahaiset housuissa monta tuntia, syötiin yhdessä aamiaista, meikkitaiteilija meikkasi suurimman osan tytöistä ja laittoi morsiamen valmiiksi. Höyrytettiin mekot, naurettiin, juotiin kuohuvaa, kuunneltiin musiikkia ja nautittiin.

Morsian oli tehnyt jokaiselle morsiusneidolle oman lahjalaatikon, mistä löytyi ihanat yöasut ja upeat pitkät aamutakit eri väreissä. Oli nenäliinoja, meikkejä, viuhkoja, kauniit helmikorvakorut simpukan sisällä, ja mikä suloisinta, kaikille oma kirje, mikä sai jokaisen itkemään ihan Niagaran putouksena <3 Niin ihana idea.  

 

 

Maailman kaunein morsian <3