Gumball tunnelmaa & TeamTaxi

Olen aina tainnut olla hieman autotyttöjä. Enkä nyt tarkoita että mitä korkeampi spoileri ja kiiltävämmät vanteet niin sitä kovempi meninki. Ei ollenkaan, vaan ehkä enemmän sellainen teho, nopeus, hallinta ja jokin outo vapaus ja voima minkä se menopeli antaa, kun voi vaan istua kuskin paikalle, painaa kaasua ja hurauttaa minne haluaa.

No joo, olisikin asiat niin yksinkertaisia, vaikka Gumballeissa ne näyttivät hetken jopa olevan. Jokainen auto kiilteli priimakunnossa ja suurimmalla osasta niistä taisi oikeasti myös päästä todella lujaa sinne asfalttivapauteen.

 

Huomasin haikailevani kuinka älytöntä tällainen kisa olisi joskus myös itse kokea. Päästä Tukholman lähtöviivaa pidemmälle. Ajaa 7 päivää roadtrippiä, pysähdellä checkpointeilla ja ajaa läpi eri maiden siinä mielettömässä yhteishengessä.
 

Onneksi pääsen seuraamaan kisan menoa sosiaalisessa mediassa, minne suomitiimi TeamTaxi: Mikael Gabriel, Musta Barbaari, Esko Seppänen ja LeftFoot päivittelee ahkeraan. Kaivoin jopa pölyttyneen Snapchattini käyttämättömien appien kansiosta ja lisäilin koko porukan sinne ja naureskelen nyt täällä videoklipeille ja seuraan kuinka mittari taksissa raksuttaa.

Mittari tosiaan sen takia, että, kilpa-autona ei olekaan tällä kertaa öky-urheiluauto, vaan tavallinen taksina toimiva Volvo. Idea on pitää taksimittari käynnissä ja antaa kertyneiden kilometrien määrän verran rahaa hyväntekeväisyyteen.

 

Taksimittari oli mieletäni todella hieno idea ja oli myös todella hieno kokemus päästä näkemään edes tämän verran Gumball3000 kisasta. Istua varsinkin siinä jättimäisen Mörkö -nimisen auton kyydissä, minkä torvi soi niin kuvaa että yleisöltä lensi tukat päästä. Päästä osaksi Gumball tunnelmaa!

Meillä oli kyllä ihan mielettömän hauskaa ja iso kiitos koko porukalle, suomitiimille ja taustajoukoille hauskoista muistoista ja varsinkin älyttömistä juhlista illalla. Ehkä palaan niihin tunnelmiin vielä jos uskallan käydä kamerani muistikortin illan osalta läpi 🙂

 

P.s Lisää kuvia ja Gumball-meinikiä myös Kiran blogissa. Tämän tytön kanssa kyllä joudutaan aina ihme seikkailuihin, enkä voisi enempää olla fiiliksissä siitä, että näitä kaikkia matkoja ja työjuttuja on mahdollista meidän yhdessä kokea. 

 

 

 

                                                                              *Pressimatkan järjesti Gumball3000