FOTOGENEETTINEN?

Mitä siitä tulee mieleen? Kuvissa onnistuva? Loistava linssilude? Geenit kohdillaan kuvattavaksi? Hyvät kuvat?

Sain vähän aikaa sitten kuulla olevani ehdolla Indiedaysin blog awardseissa. Kategoriassa fotogeneettisin. Mutta miksi minulle tuli siitä pieneen väsyneeseen päähäni päällimmäisenä mieleen jonkin sortin blogimissikisat? Saatoin hetkeksi myös hieman kauhistua. Ei kai sentään?
Ei onneksi. Indiedaysin sivuilla kategorian kohdalla lukee näin:

"Bloggaaja, jonka kuvat pysäyttävät. Blogi, jonka valokuvista välittyy persoonallisuus ja tunne".

 

Kaukana missikisoista ja pienen hämmennyksen tilalla otettu olo ja kiitollisuus.

Tässä kategoriassa on kanssani blogeja joidenka blogit ovat huikeita ja kuvat ovat kauniita kaikilla. Kunnia olla mukana! 

 

Kuvien räpsimisestä on muuten tullut blogin aloittamisen jälkeen iso intohimo. Sellainen harrastus mitä toivottavasti jatkan vielä pitkään. Niin kauan kun kurttuisena mummona jaksan kameraa kannella. Sen verran siitä tykkään.

 

Usein kuulenkin, että eikö minua ärsytä raahata mukanani kaikenmaailman kamerakalustoa. En ole koskaan ajatellut sitä niin. Enemmän minua ärsyttäisi jos missaisin jonkun hyvän kuvaushetken – varsinkin ulkomailla.
En ole kännykkäkuvailija tyyppiä ja iso kamera kulkee kai siis ihan mielellään mukana.

Jotenkin sitä aina tuon ison vehkeen kanssa myös oppii ja oivaltaa uutta. Joskus vielä haluan käydä kuvauskursseja ja oppia kunnolla! Miksi ei mahdollisimman pian. Sain siihenkin hurjasti tsemppiä teidän 15lomakuvaa -postauksen kommenteista. Mieletöntä miten toisten kannustus tsemppaakin eteenpäin. Kiitos siitä.

 

 

No, mutta välittyykö kuvista tunne? Kenen kuvista parhaiten? Voittaja valitaan teidän äänien perusteella ja äänestysaikaa onkin jäljellä enää 3 päivää.
Indiedaysin blog awardseihin pääset antamaan äänesi TÄÄLTÄ.

 

Ensi viikosta tuleekin muuten aikamoinen gaalaputki. Aussie blog awardsit ovat päivää ennen näitä! Sielläkin äänestys on vielä 8.4 asti käynnissä ja sain juuri kuulla, että olen päässyt eniten ääniä saaneiden top 10 joukkoon! Niin monien isojen blogien joukkossa se on iso juttu 🙂

Aussie blog awards reader's choice –kategoriassa pääset äänestämään TÄÄLTÄ.

 

 

 

Jakku – GinaTricot
Paita – Mango
Housut – BikBok
Laukku – Céline
Aurinkolasit – RayBan Clubmaster
Kengät – HM
Takki – Samuji