FLOW lippujen arvonta

Kuinka moni oli viime vuonna Flow’ssa?
Muistan tuon loppukesän lämpimän viikonlopun Suvilahdessa kun eilisen! Ehdottomasti yksi parhaimpia kesämuistoja. Flowssa on aina jokin ihan oma tunnelmansa. Ihan erilainen kun muilla festareilla.

 

Olen odottanut tätä tulevaa viikonloppua hapsuhame henkarilla valmiina roikkumassa jo monia viikkoja. Maalaillut jo selkeitä mielikuvia, miten tanssin ne hapsut vaan heiluen lyhtypuun alla, tai juoksentelen asfaltti bootsien alla pitkin festarialuetta. Ehkä istun portaille syömään kaikkea mitä käsiini saan niistä ihanista ruokakojuista. Juon hieman lämmennyttä olutta ja nauran ystävien kanssa.
Kyllä, olen varma, että tämän vuoden Flowsta tulee varmasti huikea. Paljon kaikkea uutta tulossa, mm. H&M on ensimmäistä kertaa Flowssa mukana ja saan myös kunnian olla heidän kutsumanaan Flown tunnelmissa mukana. Aivan intopiukeena nyt kyselenkin siis; kuinka moni on tulossa?
Onko joku vielä lippua vailla?

Saan arpoa H&M puolesta kaksi kpl vapaavalintaista yhden päivän lippua. Miten olisi perjantaina energinen Major Lazer? Lauantaina huikean nostalgista Pet Shop Boysia, vaiko sunnuntaitunnelmointia Florence + The Machinen kanssa?

Pitkä liuta muitakin artisteja on toki tulossa, tuttuja ja tuntemattomia. Mielestäni yksi Flown parhaita puolia onkin juuri fiilistellä erilaisia artisteja. Myös niitä mitä kuulee vasta ensimmäisiä ketoja.  

Fiilis kyllä taatusti tempaa mukaansa.

 

Kerro siis kommenttiboksissa (sähköpostiositteen kera), mikä päivä olisi sinulle mieluisin Flow-päivä ja miksi, niin olet mukana arvonnassa.

Arvonta päättyy huomenna tiistaina klo 23.00

🙂

 

 

                                KISA ON PÄÄTTYNYT. LIPUT VOITTI NIMIMERKKI EEVIS 🙂 ONNEA!