Fashion night

Nrj fashion nigt.
Ja sen jäljiltä yksi erittäin väsynyt bloggaaja jonka pää lyö nyt tyhjää. pahoittelen.

Olin ostanut pitkän mustan mekon weekdaystä tapahtumaa varten, mutta en laittanutkaan sitä koska tunsin oloni liian hienoksi ja minulla on ongelma olla liian hienona. Joku vika päässä. Mekko on kyllä niin ihana, että aion käyttää sen puhki sitten joskus vielä. Kesällä ehkä kun talvi ja maksimekot ei ole niin kavereita.

Mutta mihin sitten päädyinkään – GinaTricotiin. Voisiko kyseinen kauppa vaikka palkata minut olemaan niiden kävelevä mainostaulu? Hieman liikaa vaatteita jo sieltä, mutta en valita – gt pelasti ja tykkäsin asusta. Ainakin siihen asti kunnes sain hajotettua tuon paidan. Onneksi se oli jatkoilla.

Itse fashion night oli edellisvuotta paljon parempi. Oli jotenkin enemmän mukaansa tempaava ja paremmin suunniteltu koko show.  Leina oli tosin kuolemaisillaan pissahätään ja minä sain kauhean selkäkivun. Omistan n.70-vuotiaan selän.
Nautimme esityksistä silti.

Tämän vuoden suunnittelukilpailun voitti pimeät neuleet – niinkuin niitä itse kutsuin. Se ei ollut oma suosikkini ja ensimmäinen kerta kun en arvannut voittajaa oikein!  Ihan hieno kuitenkin.

Voittaja oli Nightlights, oikealta nimelträän ja työn takana Varpu Rapeli / Lahden AMK, Muotoilu- ja taideinstituutti.

Näistä minä pidin eniten

Fashion nightin jatkot oli finlandia-talon alakerrassa ja minusta se toimi paikkana hyvin – paljon paremmin tämäkin kuin viimevuonna siis. Ruokatarjoilun kohdalla ei tosin käynyt niin hyvä tuuri, sen laitoin tietysti merkille. Ei se että jotkut purtavat ei maistu maailmaani kaada, mutta tiedättehän minun kummallisen suhteeni noihin coctailpaloihin. Ja oli myös aivan kauhea nälkä.

Jatkoilta lähdettiin vielä Bläkin 5v synttäreille ja ilta venyikin sitten todella pitkäksi, mutta olipa ehdottomasti erikoisen hauska torstai. Nyt hipsin nukkumaan, olen aivan puhki, poikki ja katki.