En tiedä mistään mitään.

Kaikki varmaan tietävätkin jo, että Norjalainen jättiketju Cubus rantautuu vihdoinkin nyt torstaina Helsingin Forumiin. Muistaakseni ensimmäien Cubus avattiin Vantaalle ja Raisioon jo huhtikuussa, mutta silti on jäänyt tutustumiskäynti tekemättä, enkä ole koskaan mm. Ruotsissakaan kyseisessä liikkeessä käynyt. Olen siis ihan Cubus neitsyt.

Nettisivuilla käydessäni ensimmäistä kertaa tänään, en ainakaan vielä ihan vakuuttunut. En löytänyt valikoimasta yhtäkään vaatekappaletta mikä olisi innostanut. Tietysti sitten itse liikkeessä tarjonta on  varmasti triplasti laajempi, joten ei nyt lähdetä ihan täysin dumaamaan koko ketjua.

Sitäpaitsi ei olisi ensimmäinen kerta täällä blogissa, kun mieleni vaihtuu nettikaupan ja itse liikkeen välillä, että taidan olla vaan ihan hiljaa ja kysyä mitkä teidän mielipiteenne on ketjusta ja sen tarjonnasta?
 

Mutta, asiasta kukkaruukkuun ja lisää kysymyksiä.
Onko kellään tietoa/kokemusta oman verkkotunnuksen ostamisesta blogille?
Ajattelin, että olisi jo korkea aika päästä eroon öhöm, tuosta hieman hätäisesti keksitystä verkkotunnuksestani. (totuushan on se, että alkujaan minullaa ei ollut hajuakaan mitä tein kun tämän blogin hätäisesti väsäsin).

Olen vieläkin täysin uuno, mitä tähän verkkomaailmaan tulee. Huomaan, että tuossa lukee blogspotin siirtävän lukijani automaattisesti uutteen osoitteeseen, mutta joudunko lisäämään blogin uusine oisitteineen blogloviniin, blogilistalle ym?
Jos joku osaa valaista pimeää pääkoppaani, niin olisin mielettömän kiitollinen.