En malta odottaa että pääsen osaksi elämääsi

Kaupallinen yhteistyö Lidl*

 

EN MALTA MILLÄÄN ODOTTAA, ETTÄ PÄÄSEN OSAKSI ELÄMÄÄSI
– luki valkokeltaisin kirjaimin kotikatumme katutason ikkunassa.

 

Ihan oman elämäni Sherlock Holmesina, ratkaisin nopeasti kirjainarvoituksen edes kunnolla sitä lukematta. Tunnistin kirjaimien fontista ja väristä heti, että tähän aukeaa Lidl kauppa! (Hurraa huutoja).

Muistatteko joskus kun kerroin snäpissä ostaneeni tismalleen samat ostokset ensin normi kaupasta ja sen jälkeen Lidlistä? Loppusumman ero oli sen verran huima, että tuon pikku testini jälkeen olen ylpeänä kulkenut ihan Lidl-fanina.

 

Minäkään en siis malttanut, että Lidl pääsee osaksi elämääni. Laskimme itse asiassa poikaystäväni kanssa päiviä kaupan avajaisiin ja päätimme, ettemme koskaan muuta pois tältä kadulta.
Sen verran innoissamme olimme uudesta tulokkaasta.

Kauppa tuli ehdottomasti oikeaan ositteeseen, mutta niin tuli myös meili missä sain yllätyksekseni kuulla lisää hyviä Lidl-uutisia: Lidl on starttaamassa isoa muotikampanjaa ja yhteistyössä Heidi Klumin kanssa on nyt syksyllä tulossa #LETSWOW –vaatemallisto. Mikä parasta, saan myös itse olla hieman tässä kampanjassa mukana! Muutama innokas hyppy pääsi toimistolla kun kuulin mitä kaikkea on luvassa. Paljastaa en saa vielä oikein muuta, mutta pysykää mukana – veikkaan että tästä tulee huikea matka 🙂

 

 

Korkealaatuista muotia edulliseen hintaan. Malli, suunnittelija ja trendsetteri Heidi Klumin kädenjälki näkyy tunnistettavasti mallistossa ja yhdessä Lidlin kanssa he halusivat luoda malliston mikä on myös kaikkien saatavilla. Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin maanantaina 18.9.2017, mutta sitä odotellessa, tässä hieman sneek peakia tulevasta – osaattekin ehkä jo arvata mikä kuvissa näkyvistä vaatteista on tästä mallistosta?

 

 

Takki! Tehän tiedätte, että rakastan takkeja. Varsinkin nahkatakkeja. Luottovaate mikä menee asun kuin asun kanssa ja siksi iskinkin silmäni heti tähän ruskeaan mokkanahkaiseen takkiin. Se tuoksuu ihanalta, tuntuu ihanalta ja näyttää kivalta lähes kaiken kanssa. Mallistossa on paljon helposti yhdisteltäviä vaatteita, sekä muutama wow-tuote millä piristää asukokonaisuuksia. Lidlin muotitarjonta on kyllä pian ihan uudella tasolla 🙂

 

 

Jacket – Esmara by Heidi Klum
Dress – Nelly
Shoes – Zalando
Earrings – H&M
Photos: Mona Salminen / Edit by me