Elämyslahja.

Elämyslahjat.fi sivustolta otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluanko testata heidän palveluitaan.
Nopea kurkkaus sivustolle ja totta ihmeessä haluan. Elämyksiä oli tarjolla ratsastuksesta suklaamaistiaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Ilmassa, vedessä maalla, rentouttavaa, tai jännittävää. kaikkea ja kaikkialla.

Itse jäin tietysti jumittamaan rentouttavaan osioon. Valinnanvaikeuden jatkuessa kuumakivihieronnasta shamppanja hirontaan ja timanttihionnasta kultakasvohoitoon.
Päätin olla hurja ja kokeilla jotain ihan uutta. Kotona kun saa hierontaa, mutta kasvohoitoja valitettavasti ei (siis jonkun toisen tekemänä)- valitsin kultakasvohoidon.

Sivut olivat yksinkertaiset ja näppärät. Sain valita haluanko elämyslahjani postiluukusta vai sähköpostina, mistä sen voi sitten itse tulostaa ja alta aikayksikön lahjakortti olikin jo kädessäni.

Kultakasvohoito tehtiin hoitola Pisarassa, minne varasin itse minulle sopivan ajan. Hoito oli aivan ihana ja rentouttava. Olin hyvin positiivisesti yllättynyt, että siihen kuului myös selkä, hartia ja käsihieronta. Pienestä skumppapullosta puhumattakaan. (tosin tämän otin kotiin, koska kello oli vasta siinä yhdentoista paikkeilla). Iho oli silkinsileä ja kimmoisa pitkään, mutta muita ihmeitä en huomannut 24k kultahiukkasten tehneen.

Loistava sivusto jokatapuksessa mm. joululahjoja, synttäreitä, tai miksei vaikka nyt ystävänpäivää ajatellen. Itsekkin kun olen kipittänyt aina ennen suoraan hoitolaan ostamaan lahjakortteja joululahjoiksi, taitaa se tästä lähtien hoitua kätevästi netin kautta.