Ei hyvä.

Nyt on syntynyt viha-rakkaussuhde tätä laukkua kohtaan.
Kivahan se on edelleen, mutta muuntautuu typerännäköiseksi siinä vaiheessa, kun sisälle laittaa vähääkään enemmän tavaraa.
Kaiken sisällä olevan kun pitäisi olla litteää ja mieluiten neliskanttista. Tätä ei ole mm. kamera, ylipaksu lompakkoni, meikkilaukku, vasara jne. (Oikeasti minua kiusattiin koulussa laittamalla salaa reppuuni päivän päätteeksi vasaroita, kiviä, raamattuja. Huomasin ne aina vasta kotona/harrastuksissa. Lopulta kyllästyin ja päätin laittaa vasarat itse valmiiksi reppuuni).
Silloinkin, kun saan sen suht litteäksi, olo on kuin postelijoonilla. Asiaa ei helpottanut nähdä laukku odotetussa -50% alennuksessa.
 

Olemme jälleen kerran viettäneet aikaa Engelinaukiolla, tietysti noudattaen tuttua- salaatit four seasonsista ja puistoon- kaavaa.
Ranskalaisilla jäbillä on ollut kiire kesän myötä, sen huomaa. Lasagne ja salaatit vetää kansaa, kuin poro rekeä.
Olin kerran rohkea ja vaihdoin tutun lasagnen vartaisiin. Ei hyvä, ei.

 

 

 

 

 

 

 

Maussa ei ollut mitään vikaa, mutta koostumuksessa kyllä. Tai sitten purukalustoni on todella tehotonta.
Minuuttien jauhamisen jälkeen vartaan liha kun ei näyttänyt minkäänlaisia hajoamisen merkkejä. Loppupeleissä nielaiset ison klönön, mitä lie lihaa olikaan ja meinaat tukehtua. Joka kerta. Silti söin kaiken.

 

 

 

 

 

 

Olipas mielenkiintoinen sisältö postauksellani tänään. Totuus on se, että oikeasti en ole tehnyt juurikaan mitään mainittavan arvoista, joten näillä hömpötyksillä nyt mennään.
Hauskaa lauantaita!