Copenhagen SHOWROOM DAY

Ah, Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin showroomille Kööpenhaminassa kun sisään astui, niin tuli olo että voisin täällä vaikka asua. Mutkaton sisustus, kauniita yksityiskohtia (oksia, rakastan kukkien tilalla oksia!), tauluja, tuoksutikkuja, upeita vaatteita tip top järjestyksessä, ikkunasta näkyi joki ja jostain kaiuttimesta soi Rolling Stones. Olo oli kotoisa.

 

Kun tämä aamulento-kansa oli hetken saanut haahuiltua ympäriinsä, tuotiin meille aamiaista. Marjoja, lattea, pieniä mehushotteja ja suklaasämpylöitä. Kaiken tuon jälkeen vaatteet näyttivät vieläkin kauniimmilta.
Tommy Hilfigerin Hieman oversize valkoinen takki teki mieli vain ”unohtaa” päälle, kuin myös silkkinen t-paita olisi varmasti viihtynyt vaatekaapissani, mutta Denim puolella riemu vasta repesikin. Rakastan tämän tyylistä pukeutumista. Farkkua, t-paitoja ja nahkatakkeja pienellä twistillä.
Olin tässä huoneessa varmaan ikuisuuksia. Hypistelemässä ja ihmettelemässä.

 

 

Alakerrassa puolestaan vallitsi valkeus. Calvin Kleinin showroom oli avara ja kaunis. Tuntui että jokainen tuote pääsi oikein loistamaan tässä huoneessa. Jostain syystä mieleeni jäi kauniiden alusvaatteiden lisäksi erityisesti Calvin Kleinin miesten treenikassi. Se kiinnitti huomioni yksinkertaisuudellaan ja tilavuudellaan. Sitä voisi käyttää missä vain! Lennolla, viikonloppumatkalla, treenikassina. Kaikkialla.
Miksi en ottanut siitä kuvia?

 

Mutta se mitä seuraavaksi tapahtui vei huomioni jopa kaikista kauniista vaatteista. Haha, ruoka! Saimme syödä showroomilla lounasta ja en tiedä kuka tämä kokkijumala oli, mutta herranjumala millaisia makuja oli ihan jokaisessa annoksessa. Salaateissa mitkä näyttivät ehkä ulkoisesti jokseenkin tavallisilta oli jokaisessa haarukallisessa täysin uusia makuja. Raaka-aineet loistivat, tekstuurit olivat kohdillaan ja mausteiden, sekä yrttien käyttö oli jotain uskomatonta. Ehkä yksi mieleenpainuvimmista lounaista pitkään aikaan!

 

Ja jos meitä ei oltu hemmoteltu tähän mennessä jo tarpeeksi niin saimme vielä runsaasti luppoaikaa kierrellä kaupungilla ennen kuin illallistimme Calvinin ja Tommyn porukoiden kanssa PS Bar & Grill ravintolassa. Lisää ruokaa, mukavia ihmisiä, kivoja keskusteluja. Tämä oli mielettömän kiva päivä. Olen iloinen että sain olla mukana.

 

 

 

                                                                         *Pressimatkan tarjosi Tommy Hilfiger.